Onze partner VoordeelSparen.nl stopt per 1 oktober 2017

Helaas stopt onze partner VoordeelSparen.nl. Om deze reden delen wij vanaf 1 augustus 2017 geen codes meer uit.

Na iedere aanmelding voor een testpanel of deelname aan een onderzoek ontving je via hettestpanel.nl 5 punten. Met jouw gespaarde punten kon je profiteren van mooie kortingen op verschillende producten via www.voordeelsparen.nl. Wij vinden het zelf erg jammer en snappen dat dit bericht enige vragen oproept. Op de meest gestelde vragen hebben wij alvast antwoord gegeven.  

Tot wanneer kan ik punten sparen met VoordeelSparen.nl?
Je kunt punten sparen met VoordeelSparen.nl tot 1 augustus 2017. Voor iedere aanmelding voor testpanel of deelname aan onderzoek ontvang je tot 1 augustus 2017 nog punten. 

Tot wanneer kan ik mijn gespaarde punten inleveren?
Zaterdag 30 september 2017 is de laatste dag dat je jouw gespaarde punten kunt inleveren tegen leuke kortingen op producten. Vanaf 1 oktober 2017 bestaat de website van VoordeelSparen.nl niet meer en is het niet meer mogelijk om jouw punten in te leveren tegen kortingen. 

Wat kan ik doen met de punten die ik niet besteed?
De punten die jij overhoudt komen te vervallen op zondag 1 oktober 2017. 

Waar kan ik terecht met mijn overige vragen?
Is jouw vraag niet beantwoord? Stuur dan gerust een mailtje naar info@hettestpanel.nl of kijk op www.voordeelsparen.nl/stoppen

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Anet Broekhuizen
    Het zou wel fijn zijn als er dan ook nog wat te bestellen was dat niet of veel bijbetaling of veel punten kost..... (ik heb maar 120 punten, maar dat is toch wel 24 keer inloggen en code invoeren....) Kunnen jullie niet vragen om een extra mogelijkheid ? Bijvoorbeeld punten geven aan een goed doel? (WNF, War Child of iets dergelijks)
  • Alinda Koelewijn
    Geldt het stoppen alleen voor het testpanel of ook voor de abonnementen die ik heb lopen bij Sanoma? Kunt u mij antwoord gegeven op deze vraag of moet ik dan bij Sanoma zijn? Groeten, Alinda Koelewijn