Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Onze partner VoordeelSparen.nl stopt per 1 oktober 2017

Helaas stopt onze partner VoordeelSparen.nl. Om deze reden delen wij vanaf 1 augustus 2017 geen codes meer uit.

Na iedere aanmelding voor een testpanel of deelname aan een onderzoek ontving je via hettestpanel.nl 5 punten. Met jouw gespaarde punten kon je profiteren van mooie kortingen op verschillende producten via www.voordeelsparen.nl. Wij vinden het zelf erg jammer en snappen dat dit bericht enige vragen oproept. Op de meest gestelde vragen hebben wij alvast antwoord gegeven.  

Tot wanneer kan ik punten sparen met VoordeelSparen.nl?
Je kunt punten sparen met VoordeelSparen.nl tot 1 augustus 2017. Voor iedere aanmelding voor testpanel of deelname aan onderzoek ontvang je tot 1 augustus 2017 nog punten. 

Tot wanneer kan ik mijn gespaarde punten inleveren?
Zaterdag 30 september 2017 is de laatste dag dat je jouw gespaarde punten kunt inleveren tegen leuke kortingen op producten. Vanaf 1 oktober 2017 bestaat de website van VoordeelSparen.nl niet meer en is het niet meer mogelijk om jouw punten in te leveren tegen kortingen. 

Wat kan ik doen met de punten die ik niet besteed?
De punten die jij overhoudt komen te vervallen op zondag 1 oktober 2017. 

Waar kan ik terecht met mijn overige vragen?
Is jouw vraag niet beantwoord? Stuur dan gerust een mailtje naar info@hettestpanel.nl of kijk op www.voordeelsparen.nl/stoppen

Helaas de deelname is nog niet geopend!