Voorspellingen voor 2017 - Ronde 2

Hettestpanel.nl is benieuwd naar hoe de laatste maanden van 2017 zullen verlopen. De formatie, de voetbal, eindelijk weer eens sneeuw met kerst? Wat denk jij?

We zijn benieuwd naar jouw voorspellingen!

De beste voorspeller wint een mooie prijs en onder iedereen die deelneemt verloten we 5 vtwonen- en HEMAbonnen.

Let op! De komende maanden volgen nog meer onderwerpen die vragen om jouw voorspelling, dus houd onze Nieuwsbrief en Social Media in de gaten!

Word jij de Beste Voorspeller van 2017?

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Birgitta
  Ik hoop geen witte kerst wegens de verkeersoverlast. Verder hoop ik dat de lastenverlichting niet op nul uitkomt door de energieverhoging. En ik hoop op veel goeds voor de dierbaren.
 • miriam
  Ik voorspel een witte Kerst en ik hoop dat we wat leuks gaan doen. En ik voorspel dat er meer banen komen en dus minder werkloosheid als je een beetje van aanpakken weet.
 • Ingrid
  Ik voorspel dat we allemaal leuke dingen mogen testen via testpanel!
 • Lian
  Ik voorspel een witte Kerst, de kabinetsformatie zou klaar zijn om te regeren, dat Nederland nog net het WK haalt. Misschien een nieuw oorlog tussen keurden de een Iraakse leger, een verder geen nare gebeurtenis lekker rustig, dat zou prettig zijn!
 • Joke
  Er moet opnieuw gestemd worden want ze worden het niet eens. We krijgen geen witte kerst.
 • Alma
  Ik voorspel dat de formatie er wel komt maar deze samenwerking niet lang duurt, dus hop naar de stembus. De winter komt eraan veel sneeuw en een paar zeer koude dagen. Een escalatie tussen de USA en Noord Korea komt er maar loopt uiteindelijk met een sisser af. Trump blijft niet lang als president van USA.
 • Tijs
  Ik verwacht dat Nederland nog net het wk haalt. De ruzie tussen Amerika loopt met een sisser af. Kabinet is begin december klaar voor een nieuwe periode van 4 jaar, genoeg voor de eerste sneeuwvlokken maar een witte kerst zal het niet worden.
 • Monique
  Ik voorspel heel veel regen in de winter. De kabinetsformatie gaat eindelijk lukken tegen het eind van het jaar.
 • Albert
  Ikvoorspel dat het mis gaat met dit kabinet. Als je ziet hoe lang het formeren duurt, hoe voorzichtig ze zijn en hoeveel beloftes ze nu al laten varen....en dan de opmerking van Buma van gisteren : we vinden dat de eigen kosten met 100 euro omlaag moeten. We gaan nu niet verhogen dus dat is het begin. Dat is toch gewoon ...koek!!!
 • Toon
  Geen wk voor de voetbal mannen Problemen tussen America en Noord-Korea Rusland en China
 • Will
  Heb meegedaan. Wist niet dat ik hier ook voorspellingen neer moest schrijven. Nee, toch?
 • Corrie
  Ik voorspel nog hele turbulente maanden ivm Amerika en Noord Korea. Van voetbal geen verstand. Hoop op een witte kerst maar verwacht het niet. Voor de rest zal alles duurder worden niet ivm de eventuele BTW verhoging maar gewoon veel oogsten zijn mislukt.
 • Gea
  Ik voorspel dat er dit jaar geen witte Kerst komt. De formatie er niet uit komt waardoor er opnieuw verkiezingen plaatsvinden. Met de zorg gaat het ook niet goed komen, er zijn te weinig verpleegkundigen en verzorgden en dat wordt alleen maar erger. Dat de dagelijkse boodschappen steeds duurder worden.
 • Charlene
  In 2017 krijgen we niet te maken met sneeuw. Wel daalt de temperatuur onder het vriespunt. Sta dan ook niet gek te kijken dat je sochtends vroeg je auto staat te krabben. De formatie is er eindelijk uit. Wel heeft deze formatie het record verbroken van de langste ooit met 215 dagen. VVD, D66,CDA, Christenunie. Feyenoord verliest tegen Napoli in de champions league. Charlene heeft nog steeds haar diploma niet gehaald maar in 2018 gaat dit zeker lukken. Wel heeft zij na bijna anderhalfjaar de woorden ik hou van je gezegd tegen haar vriend. Wat romantisch tijdens oudjaar.
  • Charlene
   Ik dacht dat het bericht privé was ????
 • Mieke
  Ik voorspel dat het Nederlands mannen voetbal een beetje op zijn gat loopt. Geen witte sneeuw dit jaar maar wel koude dagen. Pak je fleecedeken er maar bij Nederland en een goed kop koffie of thee. Ik voorspel dat het met de zorg iets beter gaat lopen, dat er eindelijk eens aandacht en geld word gegeven aan deze belangrijker factor. Daarnaast nog meer technische vernieuwingen en bekendmakingen qua apparatuur