Doe mee aan het internetonderzoek & ontvang in totaal 105 VoordeelPunten!

Welke rol speelt het internet in jouw leven? Dat willen we bij Sanoma graag weten om onze websites nog beter te laten aansluiten op hoe jij het internet het liefst gebruikt. Wij proberen je namelijk alleen te voorzien in websites en advertenties waar jij op zit te wachten. Wil jij daarom meedoen aan ons internetonderzoek?

Meedoen is heel eenvoudig. Én het levert je ook nog iets op: VoordeelPunten! Heel veel Voordeelpunten!Hettestpanel.nl heeft te weinig betrouwbare onderzoeksgegevens over internetgebruik. Hoe belangrijk is het om producten te vergelijken en ervaringen van anderen te lezen? Hebben advertenties invloed bij het kopen van producten? Jij kunt ons helpen om op deze vragen een antwoord te vinden. 

Waarom ik?
Je bent, als trouwe deelnemer aan hettestpanel.nl, iemand die graag meewerkt aan vernieuwend onderzoek. Daarom doen we ook nu een beroep op jou.

Meedoen is heel eenvoudig
Klik op DOE MEE wanneer je interesse hebt om deel te nemen aan dit onderzoek en vink het vinkje aan. Je ontvangt volgende week een e-mail met daarin een persoonlijk installatie-link waarmee je het programma op je computer/laptop, tablet en/of smartphone installeert. Dit programma houdt vervolgens bij welke websites je bezoekt en welke apps je mogelijk opent en sluit op je mobiel. Je kunt het programma op ieder gewenst moment pauzeren en uiteraard ook weer verwijderen. 

Ontvang 105 voordeelpunten
Als dank voor jouw deelname ontvang je VoordeelPunten, t.w.v. 25 euro korting, die je kunt inleveren bij VoordeelSparen.nl:
• 5 punten voor het downloaden en installeren van de software op je computer/laptop
• 20 punten als je daarnaast het programma óók koppelt aan jouw tablet of smartphone
• 20 punten voor iedere maand dat je meedoet
• 40 extra punten als je meedoet t/m 31 december 2014 Je kunt dus t/m 31 december 2014 in totaal 105 VoordeelPunten sparen, wat een waarde heeft van €25,- korting. Trakteer jezelf dus aan het einde van het jaar op een leuk cadeau uit de spaarshop van VoordeelSparen*.

*niet in te wisselen voor geld

Hoe installeer je de applicatie?

Installatie is eenvoudig. Nadat je geklikt hebt op de persoonlijke link uit de e-mail, volgt een installatieprogramma.
1. Lees de algemene voorwaarden
2. Selecteer welke apparaten je koppelt aan het programma
3. Doorloop de twee stappen en download het programma (de applicatie)

Kom je er niet uit? Bekijk hier alle stappen in afbeeldingen

Veelgestelde vragen

Wat wordt er precies gemeten?
Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we onze websites beter maken, zodat deze nog meer aansluiten op hoe jij het internet het liefst gebruikt. 
Er wordt gemeten welke websites je bezoekt, welke zoektermen je gebruikt en welke advertenties je ziet. Daarnaast registreert het programma welke apps je op je telefoon opent. Wat je binnen een app doet, wordt buiten beschouwing gelaten. Wachtwoorden en andere informatie die je invult, worden niet geregistreerd en zijn volledig beschermd. Wil je dat bepaalde websites niet worden meegenomen in het onderzoek, dan kun je het programma zeer eenvoudig pauzeren.

Hoe zit het met mijn privacy?
De gegevens die we verzamelen worden geanalyseerd door Sanoma Digital en vertrouwelijk behandeld. Dat betekent dat de verzamelde data op geen enkele wijze wordt doorverkocht aan andere partijen. Je leest er alles over in de privacy verklaring.

Wat merk ik van het programma?
Niets. Het draait op de achtergrond en heeft geen effect op de laadtijd van websites of de snelheid van je computer. In je beeldscherm is enkel een icoontje zichtbaar, dat aangeeft dat het programma aan staat. Je kunt daar op klikken om het te pauzeren. Maar er opent dan niets. 

Kan ik het programma verwijderen?
Ja, dat kan te allen tijden. Je kunt het programma tijdelijk pauzeren en volledig verwijderen, door het kleine icoontje te klikken onder- of bovenin je beeldscherm.

Wanneer ontvang ik de Voordeelpunten?
Iedere laatste dag van de maand ontvang je een mailing met de voordeelpunten die jij verdiend hebt.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!