Doe mee aan het Lifestyle-onderzoek en win een tijdschriftenpakket t.w.v. €35!

Bij welke supermarkt doe jij je boodschappen? Heb je een koop- of een huurhuis? Of, welke kranten lees je? Doe mee aan het Lifestyle-onderzoek en maak kans op één van de 10 tijdschriftenpakketten ter waarde van €35,-!

Lifestyle-onderzoek 
We nodigen je uit om deel te nemen aan het Lifestyle-onderzoek. Dit onderzoek is een initiatief van Bisnode Nederland en geeft inzicht in de Nederlandse huishoudens. Het onderzoek bestaat uit het invullen van een vragenlijst en de resultaten zullen door Bisnode Nederland worden geanalyseerd.
(Lees hier de privacy bescherming van Bisnode Nederland)

We zijn opzoek naar 250 deelnemers. Wil jij graag meedoen? Klik dan op 'Doe mee' en vul de vragenlijst in. Dit zal ongeveer 15 minuten van je tijd in beslag nemen. Wanneer je de vragenlijst volledig doorlopen hebt, maak je kans op 1 van de 10 Sanoma tijdschriftenpakketten ter waarde van €35,-. De winnnaars worden in december op de website bekend gemaakt.

De winnaars zijn bekend en hebben daarvan persoonlijk bericht ontvangen!
We feliciteren Joke (Enschede), Sanne (Den Haag), Jacintha (Hengelo), Roxana (Almere), Michelle (Deventer), Yori (Nieuwegein), Nicole (Herten), Julia (Den Burg), Andre (Amsterdam), Helma (Muntendam).

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Helma Zoer
  Heel erg bedankt voor het super leuke tijdschriftenpakket, het kon niet op een beter moment komen. Ik lag me in het ziekenhuis te vervelen toen mijn vriend op bezoek kwam met het pakket! Echt heel erg welkom!! Bedankt :D
 • Hoop dat ik eens iets win, vooral nu deze decembermaand, ben alle, dus cadeautje's krijg ik niet.
 • Ingrid Budding
  Wat een leuke site, het is heel leuk om nieuwe dingen uit te proberen of om je mening te geven.
 • Anja Van Weerhorst
  Zou heel graag weer eens iets testen, is alweer een dik jaar geleden ;-) Tis zo leuk!
 • Corina Vandebeek
  Oh hoop datik ook eens mag testen