Doe ook mee aan het internetonderzoek

Welke rol speelt het internet in jouw leven? Dat willen we bij Sanoma graag weten om onze websites nog beter te laten aansluiten op hoe jij het internet het liefst gebruikt.

Wil jij daarom meedoen aan ons internetonderzoek? Meedoen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een programma te installeren op je computer, tablet en/of mobiel en het deelnemen aan het onderzoek gaat automatisch. Deze deelname levert je heel veel VoordeelPunten op.

Meedoen is eenvoudig

Klik op DOE MEE wanneer je interesse hebt om mee te doen. Je ontvangt volgende week een mail met daarin een persoonlijk link waarmee je het programma op je computer/laptop, tablet en/of smartphone kunt installeren. Dit programma houdt bij welke websites je bezoekt en welke apps je mogelijk opent en sluit op je mobiel. Je kunt het programma op ieder gewenst moment pauzeren en uiteraard ook weer verwijderen. 

Ontvang VoordeelPunten
Als dank voor jouw deelname ontvang je VoordeelPunten, t.w.v. 25 euro korting, die je kunt inleveren bij Voordeelsparen.nl:
• 5 punten voor het downloaden en installeren van de software op je computer/laptop, tablet of smartphone
• 20 punten als je daarnaast het programma óók koppelt aan je computer/laptop, tablet of smartphone
• 20 punten voor iedere maand dat je meedoet
• 40 extra punten als je meedoet t/m 31 december 2014

Je kunt dus t/m 31 december 2014 105 VoordeelPunten sparen als je op twee apparaten het programma activeert. Dit heeft een kortingswaarde van €25,-. Trakteer jezelf dus aan het einde van het jaar op een leuk cadeau uit de spaarshop van VoordeelSparen*.
*niet in te wisselen tegen geld

Hoe installeer je de applicatie?
Installatie is eenvoudig. Nadat je geklikt hebt op de persoonlijke link uit de mail, volgt een installatieprogramma die je stapsgewijs door de activatie loodst.
1. Lees de algemene voorwaarden
2. Selecteer welke apparaten je koppelt aan het programma
3. Doorloop de twee stappen en download het programma (de applicatie)

Kom je er niet uit? Bekijk voor een installatie op je pc/laptop hier alle stappen in afbeeldingen. Of bekijk hier een video over de installatie op je iPhone. Lukt het nog niet of heb je vragen? Vraag het de redactie van hettestpanel.nl via info@hettestpanel.nl.

 


Veelgestelde vragen:

Wat doet het programma?
Het programma registreert welke websites je bezoekt, welke zoektermen je gebruikt en welke advertenties je ziet. Op een smartphone wordt geregistreerd welke apps je opent. Wat je binnen een app doet, wachtwoorden of andere informatie die je invult, worden niet geregistreerd en zijn volledig beschermd. Wil je dat bepaalde websites niet worden meegenomen in het onderzoek, dan kun je het programma eenvoudig pauzeren.

Hoe zit het met mijn privacy?
De gegevens die we verzamelen worden geanalyseerd door Sanoma Digital en vertrouwelijk behandeld. Dat betekent dat de verzamelde data op geen enkele wijze wordt doorverkocht aan andere partijen. Lees meer in de privacyverklaring.

Wat merk ik van het programma?
Niets. Het draait op de achtergrond en heeft geen effect op de laadtijd van websites of de snelheid van je computer. Bovenin het beeldscherm is een icoontje zichtbaar, dat aangeeft dat het programma aan staat.

Waarom dit onderzoek?
Hettestpanel.nl heeft weinig inzicht in internetgebruik. Vragen die bij ons spelen zijn bijvoorbeeld: Hoe belangrijk is het om producten te vergelijken en ervaringen van anderen te lezen? Hebben advertenties invloed bij het kopen van producten? Jij kunt ons helpen om op deze vragen een antwoord te vinden. Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen we onze websites beter maken, zodat deze nog meer aansluiten op hoe jij het internet het liefst gebruikt.

Kan ik het programma verwijderen?
Ja, dat kan te allen tijden. Je kunt het programma tijdelijk pauzeren en volledig verwijderen.

Wanneer ontvang ik de Voordeelpunten?
Iedere eerste werkdag van de volgende maand ontvang je een mailing met de VoordeelPunten die jij verdiend hebt.

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!