Ga jij met de auto op vakantie deze zomer?

Reis jij deze zomer met de auto af naar Frankrijk of Italie? Rij jij of je partner? En hoe vaak stoppen jullie? Laat ons weten waar je heen gaat deze zomer, met wie en hoe jij je (auto)rit voorbereidt. Maak kans Bol.com bon t.w.v. €10,-. We geven er 25 weg!

Daarnaast ontvangen 500 respondenten een gratis digitaal tijdschrift*

*Een digitaal tijdschrift is te lezen op een Android of IOS tablet óf op een Android smartphone en is geldig op een aantal deelnemende titels, zie www.tijdschrift.nl/gratis 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • marjanne zandvoort
  wij gaan naar zuid frankrijk ,we hebben 3 kinderen we hebben schermpjes achterin zodat ze films kunnen kijken en de ds gaat ook mee.we rijden s,nachts zodat ze ook kunnen gaan slapen en het niet zo warm in de auto is. we stoppen wel een paar keer maar niet zolang.
 • Karin Van De Ruit-schouten
  Wij gaan altijd in Nederland op vakantie. Deze keer van het oosten naar het Noord-Westen, bij Alkmaar in de buurt. Onze meiden zijn erg ongeduldig, houden helemaal niet van autorijden. We hebben speciaal voor de auto pocket loco boekjes. Daar vermaken ze zich goed. Daarnaast doen we spelletjes zoals: hoeveel blauwe auto's zie je? We stoppen ook regelmatig om mooie plekjes te bekijken of om naar de w.c. te gaan. Ik moet er niet aan denken om een lange autorieis te moeten maken. Dan zijn we al gestressed voordat de vakantie begint!
 • Kim Nieuwhoff
  Wij gaan naar frankrijk rijden. Ik rijdt het eerste stuk en als we NL uit zijn neemt mijn man het over tot we op de vakantiebestemming zijn. Ik neem meetal genoeg te eten en te drinken mee voor onderweg. Maar meestal stoppen we ook af en toe om de benen te strekken, zeker als we een speelgelegenheid zien voor de kinderen. Ze zitten anders de hele tijd en dat gaat natuurlijk op den duur vervelen. Gelukkig heb ik kids die al snel slapen en bijna bij aankomst pas weer wakker worden, Ideaal! Voor hen ook altijd erg fijn
 • Raar maar waar: autorijden is voor mij misschien nog wel ontspannender dan de vakantie!
 • Thea Mansveld
  Wij gaan pas in september met de auto naar Spanje en blijven( als het weer het toelaat) tot half oktober. Mijn man rijd als eerste ca. 2 uur en dan wisselen wij. Wij stoppen dus om de 2 uur en drinken dan een kop koffie en soms eten wij er een broodje bij. Wij overnachten 2 keer onderweg, omdat de afstand te groot is voor 1 overnachting.
 • Katty Degroote
  Vroeger toen de kinderen klein waren boekten we gemakkelijker een reisje met vliegtuig was goedkoper maar nu is het een reis met de wagen naar een vakantiehuisje in Frankrijk en dat is ver ...voor mezelf zou het een dichtbij vakantie mogen zijn zelfs gewoon thuis...maar je bent niet alleen hé.
 • Joke Bakker
  Ja heel suf, wij blijven voor het 3e jaar achtereen thuis. Voor de 3e keer achter elkaar word ik in de zomer vakantie in Nijmegen aan de rug geopereerd. We hopen nog wat dagtochtjes voor die tijd te kunnen doen naar bv een zwembad of een haven. Mij n man of onze zoon rijden dan, omdat ik de kracht nu niet heb helaas
  • Zie het als een leuke uitdaging om thuis op vakantie te zijn ;). Dagjes uit zijn minstens zo leuk!
 • Ingrid Kempers
  Dit jaar reizen we af naar Noord-oost Duitsland en wel naar het eiland Rügen. Daar hebben we een vakantiehuisje gehuurd. We wisselen het rijden af, meestal begint mijn man, maar dit jaar waarschijnlijk ik zelf, omdat hij de avond voor vertrek pas terugkomt van een werkreis naar Rusland en best wel vermoeid zal zijn. Onderweg stoppen we voor een lekker bakkie koffie en uiteraard een lunch om zo uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Vakantie begint bij je huisadres!
  • Saskia Van Tilburg
   Veel plezier op rugen! Super leuk daar! Vorig jaar voor t eerst geweest! Aanrader..bij de toren in Bergen heerlijk eten voor weinig..