Hoe doe jij de boodschappen?

Boodschappen doen we allemaal. De een haalt één keer per week de boodschappen in huis, de ander doet dat iedere dag. Voor Sanoma doet hettestpanel.nl onderzoek naar boodschappen.

Hoe vaak haal je boodschappen en waar let je op bij het kopen van eten, drinken, verzorgingsartikelen of huishoudelijke producten? Doe mee met het onderzoek!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Geeske Hessels De Jong
  1x per maand de grote boodschappen zoals koffie, thee,houdbare melk, thee koffiemelk,groente voor een week, vlees voor de diepvries, koekjes e.d. Daarna eens per week voor wat nodige dingen
 • Rick Setzpfand
  Bijna elke dag, op wisselende tijden. Is ook wel gezellig vaak.
 • Saskia De Weijs
  s Avonds boodschappen doen bij de buurtsuper, levert altijd voordeel op vanwege afprijzingen op het vers
 • Vivian En Stephan Van Dijk
  ik win of test alleen niet nuttige dingen. Zou ook wel eens wat leuks willen winnen of testen. Boodschappen doe ik meestal bij de 2 goedkoopste winkels rond etenstijd. Dan is het niet druk zij hebben brede paden en geen rommel in de paden. Op zaterdag doe ik de grootste boodschappen op zaterdag rond lunchtijd. Dan slaapt mijn zoontje bij opa en oma. Of opa & oma zijn bij ons thuis.
 • Angelique Gouweleeuw
  Ik doe een keer per week boodschappen ik let op de aanbiedlening en pas mijn menu er op aan . Ik haal mijn groenten bij de buurt groenteboer en mijn brood bij de bakker en de rest bij de supermarkt. En probeer zo goed mogelijk uit te komen met mijn geld.
 • Katty Degroote
  Ik doe héél graag boodschappen zowel in een gewone winkel als in een buurtwinkel als online!
 • Bernard Stikfort
  Ik betwijfel of het nog nut heeft om mee te doen. Een test mogen doen met deodorant, en voor alle overige test steevast afgewezen. Vrijgezellen tellen dus niet mee.
 • Herma Scholten
  Ikzelf zit in een rolstoel en kan bijna geen winkel binnen, dus doen mijn man die kanker heeft en onze dochter samen op vrijdag de boodschappen, leuk is het niet, maar de winkels worden zo volgestopt dat ik er niet door de paden kan met de rolstoel, weet dat ze graag willen verkopen, maar meegaan met boodschappen zit er niet voor me in ! Jammer genoeg!
  • Saskia De Weijs
   Toen wij de winkel openden ben ik eerst een rondje gaan doen met onze ruime kinderwagen. Er moesten wat aanpassingen gedaan worden maar het is de moeite waard. Nog steeds zoals nu met de feestdagen, als er weer veel extra handel binnenkomt, neem ik even een winkelwagen en kijk of het zou passen. Zo voelen ook mensen met een scootmobiel, rollator en kinderwagen zich welkom.