Hoe veilig en warm is jóuw huis?

Een warm en veilig thuis, dat willen we allemaal. Maar toch geldt dit niet voor iedereen. Een kapotte ketel, een inbraakgolf in de buurt en hoge energieprijzen zijn nou niet bepaald factoren waar wij heel blij van worden.

Doe mee en maak kans!
Daarom nodigen wij jou uit om deel te nemen aan een onderzoek over energieverbruik, inbraak en brandveiligheid. Zo willen wij bijvoorbeeld weten of jij je wel veilig voelt in jouw eigen huis en wat voor maatregelen je hebt genomen tegen brand.

Schrijf je nu in om de vragenlijst in te vullen en maak kans op een Iris-cheque ter waarde van 15 euro, we geven er 25 weg!

De winnaars zijn bekend!
De gelukkige winnaars van de Iris-checque zijn inmiddels op de hoogte!

Wij feliciteren: Nadia uit Amsterdam, Chantal uit Dordrecht, Pax uit Zoetermeer, Suzanne uit Breugel, Manuela uit Voorschoten, Anneke uit Lisse, Carola uit Rotterdam, Jennie uit Staphorst, Meryem uit Amsterdam, Zina uit Drachten, Ria uit Elst, Sandra uit Breda, Dieuwke uit Bodegraven, Bianca uit Heijningen, Nen uit Oud-Beijerland, Claudia uit Papendrecht, Elly uit Leeuwarden, Cecile uit Hoofddorp, Mieke uit Veenendaal, Tanya uit Leidschendam, Ilona uit Moerkapelle, Elyjan uit Eindhoven, Evelien uit Hillegom, Heidi uit Emmeloord en Carry uit Apeldoorn.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Yvonne De Jong
  ik kan niet meedoen met hoe veilig en warm is jouw huis ?, ik ben al ingeschreven, en krijg de link vul de vragenlijst in, daar op geklikt en dan zegt ie u bent al aangemeld, maar er komt geen vragen lijst, wat kan ik anders doen om wel de vragenlijst te kunnen beantwoorden ?
  • Redactie Hettestpanel
   Goedemorgen Yvonne, Bij 'mijn testpanels' (rechts van je scherm) kun je dit testpanel erbij zoeken. Je kunt dan kiezen voor 'afmelden'. Zodra je je hebt afgemeld kun je opnieuw deelnemen aan deze vragenlijst. Bedankt voor je deelname. Groet, Redactie hettestpanel.nl ~ Linda
 • Ineke Broekaart
  Ook vreemd ik moet me inschrijven, terwijl ik al ingeschreven sta.
  • Redactie Hettestpanel
   Hoi Ineke, Voor jou geldt hetzelfde als voor Ans (hierboven). Allereerst bedankt voor het plaatsen van jouw reactie. Als je klikt op de button onder de tekst 'schrijf je nu in' dan kom je in de vragenlijst. Wij zullen de tekst in de button laten aanpassen naar: Doe mee! We begrijpen dat dit nu voor enige verwarring zorgt. Groet, Redactie hettestpanel.nl ~ Linda
 • Ik moet me inschrijven terwijl ik al ingeschreven sta. Hoe zit dit?
  • Redactie Hettestpanel
   Beste Ans, Bedankt voor jouw reactie. Als je klikt op de button onder de tekst 'schrijf je nu in' dan kom je in de vragenlijst. Wij zullen de tekst in de button laten aanpassen naar: Doe mee! We begrijpen dat dit nu voor enige verwarring zorgt. Groet, Redactie hettestpanel.nl ~ Linda
 • Ineke Broekaart
  Ik heb gewoon een reactie kunnen plaatsen.
 • Redactie Hettestpanel
  Beste C en Maja, We hebben het inmiddels aangepast en jullie kunnen beide weer meedoen. Excuses voor het ongemak. Groeten Redactie hettestpanel.nl ~Laura
 • jammer dat ik niet meer mee kan doen met de vragenlijst over energieverbruik. De einddatum is 10-10-2013 en dat is het vandaag. Alleen staat er nu om half 11 al dat ik niet meer mee kan doen?
  • Maja Zimmerman
   Ja ik had hetzelfde vanochtend rond een uur of 6........ :(