Koop jij je beautyproducten online? Doe mee en win een goed gevulde goodiebag!

Beautytale is een nieuwe website waar je met gericht advies beautyproducten kunt kopen. Zij willen graag weten wat jij van de site vindt en wat voor jou belangrijk is bij de aankoop van beautyproducten online. Geef je mening en maak kans op een goed gevulde goodiebag!

Het is makkelijk om verdwaald te raken in het enorme aanbod van beauty. Hoe vind je nou net die producten die passen bij jouw persoonlijke huidzorgen en huidtype? Precies daar komt BeautyTale om de hoek kijken. Vul je eigen beautyprofiel in op de website en je ziet meteen welke huidverzorgingsproducten het beste bij jou passen.

Hoe werkt het?
Heb je last van puistjes, een glimmende huid of reageert je huid gevoelig? Dit soort dingen kun je aangeven bij het aanmaken van je profiel op www.beautytale.nl  Na het invullen van de profielvragen, krijg je bij alle producten op BeautyTale te zien hoe goed deze bij jou passen door middel van een matchscore. Kijk hoe goed jouw favoriete merken matchen of  misschien laat je je zelfs inspireren om eens iets nieuws te proberen…

Wil jij jouw mening geven over Beautytale en kans maken op een goedgevulde goodiebag? Volg dan deze stappen:

1. Ga naar www.beautytale.nl en maak jouw beautyprofiel aan, doorloop alle stappen.

2. Klik hieronder op "Doe mee" en vul de vragenlijst in. Hierin word je gevraagd naar jouw mening over de site en de online aankoop van beautyproducten in het algemeen.

Wij verzamelen alle antwoorden zodat Beautytale een goed beeld krijgt wat jullie van de site vinden.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Antoinette Adamski
  Wilde nog graag meedoen,maar helaas te laat Antoinette Adamski
 • Paula Kolner
  Hele maand november kun je leuke prijzen winnen, staat erbij vermeld dat datum al verstreken is en je je niet meer aan kunt melden!! Hallo mensen....november is volgens mij nog niet voorbij hoor!! Lekkere actie pronken jullie mee.....
 • Claudia Winterink
  wou mee doen, maar helaas te laat :(
 • K Op T Broek
  Hele leuke side. Weet nu waar ik op moet letten, en welke producten ik kan gebruiken. Bedankt.
 • Lisette Gijtenbeek
  Wat een leuke website zeg! Zo kom je nog eens hele handige tips tegen op hettestpanel.nl, ik weet nu eindelijk wat voor producten ik voor mijn moeilijke huid kan kopen. Heel fijn!