Doe mee en maak kans op een Zalando cadeaukaart t.w.v. €50,-

Beste Flairathome bezoeker, Bij welke supermarkt doe jij je boodschappen? Heb je een koop- of een huurhuis? Doe mee aan het Lifestyle-onderzoek en maak kans op 1 van de 5 Zalando cadeaukaarten t.w.v. €50,- !

We nodigen je uit om deel te nemen aan het Lifestyle-onderzoek. Dit onderzoek is een initiatief van Bisnode Nederland, gespecialiseerd in het doen van onderzoek, en geeft inzicht in de Nederlandse huishoudens. Vragen die gesteld zullen worden zijn bijvoorbeeld: Bij welke supermarkt doe jij je boodschappen? Heb je een koop- of een huurhuis? De resultaten zullen door Bisnode Nederland worden geanalyseerd. (Lees hier de privacy bescherming van Bisnode)

Meedoen? 
Klik dan hieronder op de blauwe 'Doe mee'-knop en vul de vragenlijst in. Dit zal ongeveer 15 minuten van je tijd in beslag nemen. Wanneer je de vragenlijst volledig doorlopen hebt, maak je kans op een Zalando cadeaukaart t.w.v. €50,-  De winnaars worden eind april bekend gemaakt.

Heb je al eerder meegedaan aan het Lifestyle-onderzoek? Dan hebben we jouw antwoorden al en nodigen we je in de toekomst graag uit voor een ander onderzoek!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!