Meedoen aan het Lifestyle-onderzoek? Win een wehkamp.nl cadeaubon van €100,-

Een paar weken geleden hebben jullie kunnen deelnemen aan het Lifestyle-onderzoek. We zijn gedurende de maand december opzoek naar extra deelnemers! Doe jij mee? Je maakt kans op een wehkamp.nl cadeaubon van €100,-!

Wat is het Lifestyle-onderzoek?
We nodigen je uit om deel te nemen aan het Lifestyle-onderzoek. Dit onderzoek is een initiatief van Bisnode Nederland en geeft inzicht in de Nederlandse huishoudens. Vragen die gesteld zullen worden zijn bijvoorbeeld: Bij welke supermarkt doe jij je boodschappen? Heb je een koop- of een huurhuis? Of, welke kranten lees je?

De resultaten zullen door Bisnode Nederland worden geanalyseerd. (Lees hier de privacy bescherming van Bisnode Nederland)

Meedoen? 
Klik dan op 'Doe mee' en vul de vragenlijst in. Dit zal ongeveer 15 minuten van je tijd in beslag nemen. Wanneer je de vragenlijst volledig doorlopen hebt, maak je kans op 1 van de 5 wehkamp.nl cadeaubonnen.

Heb je de vorige keer al meegedaan aan dit onderzoek, dan mag je opnieuw deelnemen! De winnnaars worden in januari op de website bekend gemaakt.

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Gitta Meuleman
    De vraag over de reclamesticker klopt niet... Een jaja sticker bestaat niet, en de omschrijvingen waren omgedraaid! Verder een fijne test om in te vullen. Hoop dat ik gewonnen heb. O ja, wel een beetje apart dat je je naam in moet vullen (en de achternaam van je partner?) op het laatst. En dat je pas op het einde instemt met de voorwaarden... Lijkt me dat je dat als eerste moet doen.