Onderzoek: Hoe geef jij jouw haar kleur en waarom?

Heb jij ervaring met het (zelf) verven van je haar? Doe je dat zelf regelmatig of heb je het recentelijk nog gedaan? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen! Doe mee met deze vragenlijst en maak kans op één van de 8 verrassingspakketten t.w.v. € 25,-.

Klik op Doe Mee om met de vragenlijst te starten. Deelname kost je slechts een paar minuten van je tijd!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Adriana Vos
  wat een leuke actie, ik kleur zelf mijn haar, blond. Nog niet de goede kleur blond gevonden helaas, ik zoek iets geel/goud blond, natuurlijk en niet te licht.
 • SYLVIA ROMELING
  Ik verf wanneer het grijze er weer behoorlijk door komt. Ik wissel vaak van merk. Heb nog niet een merk gevonden dat ik denk "yes"...
 • Jolanda Van Der Lande
  Ik kleur mijn haar als ik zie dat er weer donkere plekken in mijn haar komen , twijfel soms wel eens welke kleur ik wil doen en of het wel bij me past
 • Claudia Berkenhagen
  Ik kleur mijn haar meestal 1 keer in de zes weken, vaak kijk ik wanneer het nodig is, soms komen er wat grijze haren doen en dan verf ik het weer. Ik verf mijn haren het liefste met een mousse. Het stinkt niet zo en is makkelijker van je huid af te krijgen. Het scheelt een hoop geld vandaar dat ik het zelf doe.