Onderzoek: Ik ga op vakantie en neem mee …?

Vroeger nam je een compact camera en een goed boek mee op vakantie en misschien een pakje kaarten of een dobbelsteen om de reistijd door te komen. Dat is wel tegenwoordig wel anders. Sinds enige tijd gaat er bij veel mensen een halve elektronica winkel mee. In 2008 is voorzichtig geschat dat de Nederlander alles bij elkaar misschien wel 9,5 kilo apparatuur meeneemt op vakantie. Is dat inmiddels door de samensmelting van devices veel minder geworden? En welke eisen stellen wij dan aan de apparatuur die mee gaat?

Kortom: Wat neem jij op vakantie mee aan elektronica en waarom? Deel het met ons en maak kans op een reischeque t.w.v. € 500,-! Het invullen van de vragenlijst kost je slechts 5 minuten van je tijd. Klik op Doe Mee om naar de vragenlijst te gaan!

DOE MEE!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Will Langenberg
  Opladers voor Mobiele telefoon, Tomtom en Laptop
 • Martha Van Der Nijborg Laan
  oplader voor mobiele telefoon elektrische tandenborstel klokradio
 • Sandra Erol
  ben ingelogd, kan de eerst vragenlijst invullen en kan dan niet meer verder.Wat nu?
 • Ellen Kenter
  Ik nee, alleen mijn telefoon oplader en mijn föhn mee lekker rustig en de phone is om in contact te blijven met het thuisfront dat vind ik welHeel belangrijk
 • Francisca De Heer
  tablet en oplader, maar voornamelijk voor de kinderen als het echt nodig is. En de oplader van mijn horloge/stappenteller. en fototoestel (met extra batterij) Thuis gebruik ik ook niet meer, behalve dan mijn laptop. Wij hebben geen ipod, spelcomputers, televisie of mobieltjes.
 • Leen Vercruijsse
  Op reis neem ik enkele straatromans mee en op vakantie gene smartphone en gene Facebook . de GSM ligt niet aan: volledige rust. Dat is pas vakantie
 • Truska Abdulla
  - Oplader voor iPod en telefoon - iPod om te kunnen internetten en fotos erop te slaan. - Föhn/stijltang om mijn haar in model te brengen. - Fotocamera om mooi foto's vast te leggen.