Onderzoek naar hulp bij financiële zaken: wie help jij en wie kan er eigenlijk wel hulp gebruiken?

Misschien ken jij iemand in je omgeving die wel hulp kan gebruiken? Denk aan het regelen van dingen als bankzaken, internetbankieren, mobiel bankieren, geld pinnen, financiële machtiging, verzekeringen, hypotheek, beleggen en/of pensioen. Omdat iemand fysiek hulp nodig heeft, of omdat iemands verstandelijke vermogens achteruit gaan.

Help jij bijvoorbeeld je moeder met het opnemen van contant geld of zou jouw buurman wel hulp met online bankieren kunnen gebruiken? Doe dan mee aan dit onderzoek en maak kans op één van de 20 bol.com cadeaubonnen t.w.v. € 25,-. Deelnemen kost slechts 5 minuten van je tijd!

In samenwerking met Libelle zoeken we ook personen die hun verhaal in Libelle willen vertellen. Lijkt je dit leuk, dan kun je dit aan het einde van de vragenlijst aangeven. 


 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • I Berkers
    Een hypotheekadviseur was mij aangeraden. Achteraf zou ik het de volgende keer zelf doen denk ik. Alles is tegenwoordig op internet te vinden.
  • Ann Witte
    Al jaren help ik mijn schoonzus met de financiële administratie waaronder ook de aangiftes van de belastingen e.d.
  • Wilma Franken
    ik help mijn moeder van 91 die is nog goed pienter, maar deze beslommeringen trekt ze niet , ik laat haar alles zien , leg het indien nodig uit , zorg voor haar centjes en doe met haar de boodschappen met pin