Hoe kom jij aan je kookinspiratie?

We zijn benieuwd hoe jij bepaalt wat je gaat eten. Hoe kom jij op ideeën? En zou je bijvoorbeeld meer praktische tips willen krijgen? Geef je mening hierover via een korte vragenlijst.

Doe mee met ons onderzoek naar kookinspiratie en tips voor koken. Met jouw deelname maak je kans op één van de 20 bol.com cadeaubonnen t.w.v. € 25,-. Dus klik op 'Doe Mee' en laat je mening achter!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Ineke Van Akelijen
    Ik kijk eerst in de reclame folders wat er in de aanbieding is en wat we lekker vinden, verder staat er ook een sla dag en een Italiaanse dag op het programma, zaterdag broodjes Surinaamse kip zelfgemaakt, dat gaat er ook in!
  • G.E.M. Ursem
    Ik kijk wat ik in de koelkast vind en eventueel vul ik het aan. Ook kijk ik naar diverse reclames van groenten en vlees. Soms kijk ik dan naar recepten in mijn kook boeken of internet en ga combineren.
  • Thelma Sickmann - van Hienen
    hoe kom ik op mijn kookidee, wat is er in de reclame? Wat vinden mijn kinderen lekker, wat heb ik de afgelopen dagen al gegeten en weet je wat eet ik dan morgen? Brainstormend en dan een besluit maken.