Stelling van de week 42

De Deense voetbalsters weigeren het WK-kwalificatieduel te spelen vanwege een conflict met de nationale bond over wedstrijdpremies. 

De stelling van deze week is:

De Nederlandse vrouwelijke voetbalsters moeten vanuit de bond dezelfde beloning en rechten krijgen als de mannelijke voetballers van het Nederlands elftal.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Danielle Van Der Loo
  Misschien zou er meer betaald moeten worden naar prestatie, dus twee maal niet kwalificeren om een eindtoernooi te mogen spelen, of juist het winnen van zo'n toernooi! Denk dat het salaris van de mannen eens flink naar beneden bijgesteld zou moeten worden en pas als ze weer hun beste beentje voort zetten, als team kunnen en willen spelen en trots zijn om voor Oranje te mogen spelen, om dan pas weer te belonen
 • Yvonne Veld
  Ik denk dat het tijd wordt om de salarissen van de overbetaalde voetbalmannen eens een keer vele euro's naar beneden bij te stellen. Het is van de belachelijke wat deze heren betaald krijgen om stom tegen een voetbal aan te trappen. Het zijn veel over het paard getilde types die maatschappelijk helemaal niks / weinig voorstellen maar wel denken dat ze God zijn terwijl ze alleen maar met materialistische zaken bezig zijn. Breng ze maar eens even met 2 voeten terug op de aarde en laat ze fatsoenlijk werken voor hun salaris.
  • Gino Samy
   Sluit ik mij volledig bij aan
  • Johmar De Groot
   Helemaal met je eens , Voetbal is niet zo belangrijk dat daar zulke hoge beloningen tegenover moeten staan.
 • Marijke Heuvelman
  Had al lang moeten gebeuren
 • Richard Schoute
  Tuurlijk, dat zou vanzelfsprekend moeten zijn. Het is toch te belachelijk voor woorden dat veel mensen wel de SGP aanvallen op vermeende ongelijkheid tussen mannen en vrouwen, terwijl de voetbalwereld ook heel conservatief is. Bovendien is het te zot voor woorden dat mannen die wat tegen een balletje kunnen trappen daarvoor miljoenen euro's zouden moeten binnenharken. Dat kan wel wat tandjes minder. Voor de dames mag de beloning wel weer iets royaler zijn. Het is allemaal serieuze business van gemaakt, terwijl het maar een spelletje is.