Wat zijn jouw voorspellingen voor 2016? Win een verzorgingspakket!

De aanslag in Parijs, de vluchtelingenstroom, de historische uitschakeling van het Nederlands Elftal…
Het jaar 2015 is bijna voorbij en de lijstjes van de hoogte –en dieptepunten passeren de revue.

Vooruitkijkend naar het nieuwe jaar zijn wij alweer benieuwd naar wat er komen gaat! Wat zal er volgend jaar rond deze tijd bovenaan de lijstjes staan?

Wij zijn benieuwd naar jouw voorspelling!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Marie Jose Zeldenrust
  Wij winnen het songfestival niet!
 • Vele relletjes door de asielzoekersstroom en een kabinet wat er geen greep meer op heeft en een soort van noodtoestand voor politieparaatheid gaat afkondigen. Daardoor gelukkig geen politiebeveiliging meer bij voetbalzaken, moeten de clubs zelf regelen.
 • Aria Van Heijningen
  Elke euro is inmiddels 32 keer uitgeleend, ik ben benieuwd wanneer deze zeepbel knapt. Het zal toch wel een keer gaan gebeuren, dat mensen protesteren op de zuinigheid hier en het royale voor het buitenland. Het lijkt of we allemaal meer te besteden krijgen, een zoethoudertje, laat je niks wijsmaken bijv. de belasting op energie, toch een eerste levensbehoefte, gaat weer omhoog. Hoog tijd voor de bezem door Den Haag!
 • Marijke Dekker
  Een echte winter, geen elfstedentocht, nog meer vluchtelingen, verkiezingen!
 • Sacha Neter
  een prachtige zomer, met zeker 8 weken aaneengesloten zon, weinig regen en een heerlijke temperatuur van rond de 28 graden.
 • annelies gijtenbeek
  Dat er een opstand komt van de Nederlanders want zo kan het niet veel langer van maar bezuinegingen en meer en meer asielzoekers
 • Francina Mus-Westdijk
  Er komt in februari toch nog een winter met sneeuw maar geen ijs. En er komen iets minder vluchtelingen naar Nederland toe want er blijven veel vluchtelingen in Turkije. Met Griekenland gaat het weer slechter en komen er opnieuw onderhandelingen. IS doet meer aanslagen maar niet alleen in Frankrijk. De gezondheidszorg komt eindelijk in een rustig vaarwater. En aan de oudere wordt weer niet gedacht om er een paar % bij te geven de oudere hebben het land groot gemaakt maar komen er bekaaid af bij deze regering. Rutten gaat het in 2016 ook moeilijk krijgen, want er komen steeds meer werkelozen en er sluiten steeds mee winkels/bedrijven zowel groot als klein.
 • Wilfred Volkers
  Nog meer vluchtelingen naar Nederland. Meer werklozen erbij,grote bedrijven gaan weg. Veel winkelpanden blijven leeg. Sporters doen het goed op de O.S.
 • Jessica Rijnhout
  Robin Hood status in Nederland. De rijken worden rijker en de arme armer. Banen gaan verloren door vernieuwde technologieën. Hoop dat er nu eindelijk echt transparantie komt in zaken, o.a. Ziektekosten vergoeding en vooral in de (declaraties) politiek. Van mij mag het kabinet vallen. Geloof wel dat mensen meer naar persoonlijk contact neigen, dus hoop dat de telefoons wat vaker in de "onbelangrijk modus" gaan.
 • Ludy Cuijpers
  het klimaat is aan het veranderen
 • Anneke Bakker
  Ik hoop dat mijn voorspelling over de aanslagen volledig op niets uitdraait. PEACE!!!
 • Ineke Van Der Kooij
  Mensen zullen in de loop van het jaar steeds luider in opstand komen tegen verdeeldheid en angst zaaien en hufterigheid, en oproepen tot saamhorigheid en open staan voor elkaar en ruimte geven. Het goede benadrukken, en verschillen omarmen en vieren.
  • Jooske Van Der Burg
   Ik sluit me aan bij jouw ideeën. Positieve wind maken we samen, zelf, door ons daarop te richten met steeds grotere groepen. Twitter staat ook vol met veel positieve geluiden om ons op te richten. Bouwen aan onze gezamenlijke mooie wereld! Die is er ook nog hoor!
 • Vivian Heuer
  ik vrees voor veel meer aanslagen in 2016
 • Marty Meulen
  Sneeuw en extreem koud, bijna een elfstedentocht