Wat vind jij van giftcards? Geef je mening en ontvang €10 woonvoordeel!

Geef jij wel eens een giftcard cadeau? En om welke reden? Is een giftcard een leuk cadeau om te krijgen of voelt het misschien wat onpersoonlijk? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! 

Giftcards worden steeds vaker gegeven. Het kan voor sommigen het laatste redmiddel zijn bij de zoektocht naar cadeautje. Giftcards zijn er in alle soorten en maten, en bovendien op veel verschillende plekken verkrijgbaar. De vraag is alleen: is een giftcard wel het ideale cadeau? Doe mee aan dit onderzoek en ontvang €10,- woonvoordeel*.

Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 5 minuten. Klik snel op 'Doe Mee'

*Nadat je vragenlijst volledig hebt afgerond, ontvang je rond 17 april een mail met jouw persoonlijke code die je recht geeft op €10,- korting bij besteding vanaf €40,- bij een zeer bekende woon-webwinkel. Daarnaast ontvant je uiteraard de gebruikelijke 5 VoordeelPunten.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ainsley Marcellis
  Een gift card is altijd erg leuk om te krijgen. Vooral omdat je zelf gewoon iets leuks er voor kunt uitzoeken.
 • Als ik weet dat ik iemand er een plezier mee doet geef ik graag een gift card. Ontvangen doe ik hem ook graag want dan kan ik zelf bepalen waaraan ik hem besteed.
 • Rian Rupsam-lips
  Wat is er dan mis mee je hebt dan , op een paar dagen na een jaar de tijd !!!!!
 • Margriet De Ridder
  heel leuk dat ik een kortingscode krijg voor de website van VTwonen, maar ik kreeg hem vandaag en maar geldig tot 16-4? Deze code kun je eenmalig gebruiken bij een minimale besteding van € 40,- en is geldig tot 16/04/2016
 • Tinus Zwart
  Gemakkelijk om weg te geven voor aan iemand waarvan je niet weet wat je voor hem of haar moet halen
 • Herma Scholten
  Ik geef altijd giftcards, omdat ik vaak niet weet wat ik moet kopen voor de mensen! Ideaal!
 • Celine Van Der Linden
  Ik vind het een ideaal cadeau voor een verjaardag etc. Geld is vaak zo afgezaagd maar soms is het moeilijk om iemand wat te geven. Op deze manier kunnen ze zelf kiezen maar heb je toch moeite gedaan om een cadeau bij een persoon te zoeken. Win-win situatie dus! :D
 • Anni Kuiper
  Als iemand niet weet wat die hebben wil geef ik een giftcard, je hebt zoveel verschillende en er is altijd wel een card dat je denkt hé dat is echt iets van die ........... of die. Afgelopen week heb ik nog iemand die graag leest en puzzelt een boekencard gegeven. De card voor een etentje is ook altijd leuk en je hebt zoveel soorten er zit er altijd wel eentje bij.
 • Francisca De Heer
  Ik geef alleen een giftcard als daar expliciet om gevraagd word, nix is vervelender dan iemand opzadelen met iets, waar deze persoon niets mee kan of wil. Als ik er 1 krijg waar ik niets mee kan, dan verkoop ik hem door.
 • Loes K
  Giftcard's kunnen heel persoonlijk zijn. maar net zoals met gewone cadeau's kunnen mensen ook de plank finaal misslaan. een giftcard van een winkel wat niet je smaak/stijl is. of een giftcard van een winkel die aan de ander kant van het land zit. zo heb ik nog enkele giftcards liggen waar ik niets mee kan. zonde.
  • nelleke Both
   ik heb liever de cadeau kaarten van oa bol.com.blokker of helemaal de v v v waardebon..die kan je overal in leveren.
  • Ik in heb liever een vvv kaart die kan je overal inleveren.
  • Karin Van De Ruit-schouten
   Och, als je ze kwijt wilt...ik vind giftcards altijd leuk ;-) laten verlopen is echt zonde!
  • Jooske Van Der Burg
   Aanbieden op Marktplaats? Of zoals gesuggereerd in de vragenlijst cadeau doen aan iemand die er wel iets mee kan? Heb ze ook laten verlopen, zonde zonde!