Wil jij de eerste ASUS smartphone in Nederland testen?

Computerproducent ASUS lanceert haar eerste smartphone in Nederland en wil graag weten wat jij van haar nieuwste product vindt. Wil jij het toestel uitproberen? Geef je dan op voor het ASUS ZenFone 3 testpanel en deel je mening met hettestpanel.nl en Kieskeurig.nl.

Productinformatie
ASUS heeft zich voor het ontwerp van de ZenFone 3 laten inspireren door de schoonheid van de natuur. Het metalen frame is met diamant geslepen aan zowel aan de voor en achterkant en omgeven met krasbestending glas. De achterkant is daarbij voorzien van de kenmerkende gesponnen cirkels, die je op alle ASUS Zen-producten terugvindt.  Naast het met zorg vormgegeven toestel beschikt de ZenFone 3 ook over een buitengewoon scherpe camera. Ook heeft telefoon een extra lang opgeladen batterij en kun je 2 sim-kaarten kwijt in het toestel.

Belangrijkste specificaties op een rij: 
-    2.5D Corning Gorilla Glass scherm
-    16MP foto’s met de nieuwste Sony IMX298 camerasensor
-    4K video's
-    Een zes-elementen Largan-lens met een groot f/2.0 diafragma 
-    TriTech autofocus voor variabele afstand en helderheid van de belichting in slechts 0,03 seconden
-    Saffieren lens bescherming

Testpanel
We zijn op zoek naar 10 mannen of vrouwen die het leuk vinden om twee weken lang ASUS’ eerste smartphone in Nederland te testen. Wil je mee doen? Klik dan snel op de ‘doe mee’ knop!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • B. Leeuw
  Het aftellen is begonnen, nog 3 ,5 daagjes voordat we weten wie mag testen, hoop zo dat ik deze telefoon mag uittesten. Zo'n mooi toestel met zoveel mogelijkheden, supercamera en extra lange batterijduur, wie wil dat nu niet?
 • John Charan
  Ik heb net een toestel gekocht maar heb 3 weken de tijd om het terug te brengen dus ik ben / zou deze toestel willen testen om mijn uiteindelijke keuze te bepalen.
 • Marga Reitsma
  Wat een schitterend toestel, de vormgeving is echt super!
 • B. Leeuw
  O wat hoop ik dat ik deze smartphone mag testen. Zoek er zelf een betaalbaar en met goede camerafunctie . Zou geweldig zijn om te zien of dit een toestel voor mij zou zijn. Ook omdat deze dual sim is. In twee weken moet ie wel getest zijn ;-))geen probleem
 • Carla Schouten
  Ik wil wel graag testen hoor. Zien of het makkelijk/prettig in gebruik is.
 • Johanna Van Der Sluijs
  Ik wil de telefoon dolgraag testen ben nu aan een nieuwe toe. Heb nu een huawei maar ben niet merk gebonden
 • Bernette Borgers
  Ik vraag me af waarom mensen zich afvragen waarom je het een korte periode wil testen. Als je dat niet zit zitten, reageer dan gewoon niet... :-) Ik zou het fijn vinden want deze telefoon ken ik niet maar als blijkt dat het een prima toestel is dan is het goed mogelijk dat je het aanschaft, niet? Ik heb me zo vaak vergist in iets wat ik gekocht heb. En dat ie weer terug moet, dan neem je op de 'koop toe'. Dat dus.
 • Ron Weening
  Wil graag testen, laat maar komen.
 • Manuela Boom
  waarom willen mensen testen als je het maar voor een aantal weekjes in huis heb ?
 • Voor verandering wil ik wat anders dan iPhone!!!! Ben benieuwd ???? Ik wil het graag testen
  • Manuela Boom
   na 2 weken word het weer opgehaald dan heb je er nog niets aan
 • Cora Doolaard
  Ik wil me graag laten verrassen dor vooral gebruikersgemak!
 • Martha Van Der Nijborg Laan
  stuur maar op ik wil graag testen