Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Wil jij de eerste ASUS smartphone in Nederland testen?

Computerproducent ASUS lanceert haar eerste smartphone in Nederland en wil graag weten wat jij van haar nieuwste product vindt. Wil jij het toestel uitproberen? Geef je dan op voor het ASUS ZenFone 3 testpanel en deel je mening met hettestpanel.nl en Kieskeurig.nl.

Productinformatie
ASUS heeft zich voor het ontwerp van de ZenFone 3 laten inspireren door de schoonheid van de natuur. Het metalen frame is met diamant geslepen aan zowel aan de voor en achterkant en omgeven met krasbestending glas. De achterkant is daarbij voorzien van de kenmerkende gesponnen cirkels, die je op alle ASUS Zen-producten terugvindt.  Naast het met zorg vormgegeven toestel beschikt de ZenFone 3 ook over een buitengewoon scherpe camera. Ook heeft telefoon een extra lang opgeladen batterij en kun je 2 sim-kaarten kwijt in het toestel.

Belangrijkste specificaties op een rij: 
-    2.5D Corning Gorilla Glass scherm
-    16MP foto’s met de nieuwste Sony IMX298 camerasensor
-    4K video's
-    Een zes-elementen Largan-lens met een groot f/2.0 diafragma 
-    TriTech autofocus voor variabele afstand en helderheid van de belichting in slechts 0,03 seconden
-    Saffieren lens bescherming

Testpanel
We zijn op zoek naar 10 mannen of vrouwen die het leuk vinden om twee weken lang ASUS’ eerste smartphone in Nederland te testen. Wil je mee doen? Klik dan snel op de ‘doe mee’ knop!

Helaas de deelname is nog niet geopend!