Singles opgelet, de eerste dating-app met bewegend beeld in Europa!

Alle single mannen en vrouwen opgelet! Maak kennis met glimps, de eerste Europese dating app met bewegend beeld.

Je kunt pas écht voor iemand vallen, als je haar of hem ziet bewegen en kunt horen. Net zoals wanneer iemand je aandacht trekt op straat of in het café. En dat oeroude gevoel brengt glimps op een ultramoderne manier terug. Want met alleen een tekst en een paar foto’s kun je dat niet overbrengen.Uitnodiging glimps video dating bootcamp

De glimps IOS app is vanaf 12 juni beschikbaar en op 26 juni wordt de Android proefversie van de glimps app gelanceerd. Dit gaat samen met een unieke release party plus bootcamp en daar mag hettestpanel.nl een aantal singles voor uitnodigen! Wil jij dit meemaken?

Programma
Tijdens de eerste glimps video dating bootcamp word je geholpen bij het opnemen van je eerste ‘moving glimps’. Samen met een professioneel team zul je jouw eigen profielfilmpje gaan maken in een setting die bij jou past. Tijdens deze leuke bootcamp & releaseparty is er natuurlijk een welkomstdrankje en een lekker hapje van de BBQ. 
Is jouw filmpje klaar? Dan staan er een aantal verrassingen bij de cocktailbar op je te wachten! Daarnaast ontvang je een flinke bundel glimps cadeau, waarmee je lekker met de app aan de slag kunt gaan*. Grote kans dat je jouw droomvrouw of –man vindt!
*je zit niet aan een abonnement vast!

Waar, wanneer en hoe laat
Datum: vrijdag 26 juni
Tijd: van 17:00 tot 20:00 uur
Locatie: Vlakbij het Vondelpark in Amsterdam (wanneer je geselecteerd bent, hoor je de exacte locatie)

Wil jij bij deze unieke bootcamp en release party aanwezig zijn?
Doe dan nu mee en natuurlijk mogen al jouw single vrienden en vriendinnen ook komen.

Kom alvast in de stemming: ’Een dag met…’
De glimps app is gratis te downloaden. De eerste stap na het aanmelden is het schrijven van een ultrakort tekstje (max. 75 tekens) en het maken van een personal video – een moving glimps. In minimaal 10 en maximaal 40 seconden neem jij iemand door jouw dag: ‘Een dag met…’ Eerlijk beeld en privacy zijn heel belangrijk. Alle moving glimps worden gescreend vóórdat ze via de app door anderen kunnen worden bekeken. Iemand zonder goedgekeurde video kan dus niet in de app rondkijken. De video’s kunnen uitsluitend vanuit de app worden gemaakt en zijn niet deelbaar via andere media. 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Leuk idee! Lijkt me een gezellige aangelegenheid. Voor alle leeftijden?
  • Katty
    leuk:)
  • Wat grappig! Ik vind het een interessant initiatief. Ik denk dat het wel potentie heeft! Lijkt me een leuke, spannende uitdaging.