Alpro ® Kokosnootdrink: verrassend fris genieten!

Kokos. Kun je dat drinken? Zeker! En 't is hartstikke lekker, oordeelden de 97 testers die voor ons Alpro ® Kokosnootdrink hebben getest.

Wie had een paar jaar geleden kunnen vermoeden dat kokos zo’n belangrijk onderdeel van een gezond eetpatroon zou worden? We kenden de kokosnoot alleen uit de Bounty-reclame. En nu hebben foodies en andere fijnproevers kokosnootdrink in de koelkast staan.
In deze trend lanceert Alpro ® een kokosnootdrink, die door de combinatie van kokosnoot en een lichte touch van rijst zorgt voor een  ware verfrissing. Alpro ® Kokosnootdrink is 100% plantaardig, van nature arm aan vet en bevat geen soja en toegevoegde suikers*. Heerlijk als exotisch tussendoortje of als smaakmaker in je favoriete recept.

Alpro ® Kokosnootdrink smaakt de hele dag door!
Dat het een veelzijdig product is, blijkt wel uit de testresultaten. 55% van de testpanelleden drinkt Alpro ® Kokosnootdrink bij het ontbijt. 54% vindt het een lekker tussendoortje in de middag. De meeste vrouwen schenken voor zichzelf een groot glas pure kokosnootdrink in. Maar het smaakt ook heerlijk in de avocado-komkommersoep, met ontbijtgranen of havermout, en niet te vergeten in smoothies. “In de middag samen met versgeperste mandarijntjes!”, tipt Jasmijn ons.

Op Facebook zegt ze:[image name=facebook format=629 align=right left=5 right=5]

100% plantaardig
Alpro ® Kokosnootdrink is 100% plantaardig. 91% van de testerpanelleden vindt dit een grote pré. En dan bevat de kokosnootdrink ook nog eens slechts 40 calorieën per glas.  Dit alles maakt dat de kokosnootdrink verfrissend smaakt, oordeelt 83% van de testers. Of zoals Melanie (43) het verwoordt: “Een verfrissende cocktail in de tuin. Met Alpro ® met een beetje (suikervrije) siroop erdoor waan je je op een tropisch eiland”.

Rapportcijfer 8 of hoger [image name=aanbevelen format=160 align=left left=5 right=5]

De kokosdrink valt in de smaak bij onze testers. Meer dan de helft geeft het een rapportcijfer 8 of hoger. Twee derde gaat het waarschijnlijk nóg een keer kopen. In veel gevallen in plaats van de melk of yoghurtdrink die ze gewend waren te drinken.

Maar 3% van de testers was zeer ontevreden over Alpro ® Kokosnootdrink. Voor deze testers was de smaak of textuur niet helemaal naar hun zin.

Wil je meer weten over Alpro ®, zoals receptideeën, nieuwe producten en leuke weetjes? Volg Alpro ® dan op Facebook: www.facebook.com/alpronl.

Overtuigd? Koop dan hier jouw Alpro ® Kokosnootdrink!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Verassend! Ik hou van melk en van kokos , ik ga het zeker eens proberen!
 • Maaike Kooistra
  Ik vind t echt super lekker!
 • Diana Woldman-moorman
  Ik heb deze variant last gekocht en uitgeprobeerd. Is te drinken maar mijn voorkeur gaat uit naar de amandel variant.
 • Claudia Doff
  Lijkt me lekker, ga ik ook eens proberen! En handig dat er geen vet in zit!
 • Hayat Onbekend
  Ik heb deze variant onlangs gekocht en ik vond m absoluut niet lekker. Terwijl de naturel variant wel erg lekker is!
  • greetje luders
   ik drink al jaren Alpro melk omdat ik niet tegen koemelk kan vind het erg lekker geen dag zonder nu met coco,s jammieeee