Andrélon Brilliant Age Shine & Care Verzorgende Crème laat je stralen

8.2

226 vrouwen, allen 40+, testten voor ons de Brilliant Age Shine & Care Verzorgende Crème van Andrélon. De crème scoort maar liefst een 8,2. Ouder wordend haar krijgt de aandacht die het verdient.

Ook als je ouder wordt, wil je er nog op je best uitzien. Je let meer op een goede verzorging van je huid. Maar hoe zit dat met je haar? Net zoals je huid verliest het met de jaren wel wat van zijn kracht en vitaliteit. Veel vrouwen merken ongeveer vanaf hun 40e dat het haar dunner, droger en minder glanzend wordt. Ook kan het haar volume verliezen waardoor het lastiger in model te brengen is. De 226 vrouwen uit ons testpanel willen er graag net zo goed uitzien als dat ze zich voelen en probeerden de verzorgende crème van Andrélon voor ouder wordend haar.

Rapportcijfer 8,2
Het testpanel beoordeelt de crème met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2. Ruim 9 op de 10 vrouwen vindt dat Andrélon Brilliant Age Verzorgende Crème het haar zacht en beter kambaar maakt. Bovendien beschermt de crème tegen schadelijke invloeden van buitenaf. “Mijn haar ziet er veel beter uit”, zegt Tonnie (61). “Het voelt alsof het niet zo slap is en het glanst.”

Gezond, soepel en glanzend haar
91% zou Andrélon Brilliant Age Verzorgende Crème aanbevelen bij anderen. Dat is niet zonder reden. De Shine & Care crème is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van ouder wordend haar. De exclusieve formule, verrijkt met Keratine en Collageen, versterkt je haar en zorgt voor extra body en stevigheid. De crème bevat een beschermend uv-filter en houdt je haar gezond. Je haar voelt direct heerlijk soepel aan en ziet er mooi glanzend uit.  

“Door de overgang is mijn haar doffer en slapper geworden”, zegt Arja (51). “Met Andrélon Brilliant Age pak ik dit probleem aan.”

Opzienbarend
Ruim 9 op de 10 vrouwen in het testpanel was zich er niet van bewust dat ouder wordend haar andere verzorging nodig heeft of gebruikte hier in elk geval geen speciaal product voor. Dat is best opzienbarend. Aan onze verouderende huid besteden we namelijk wél extra zorg. We gebruiken extra rijke crèmes en laten onze huid verwennen bij de schoonheidsspecialist. Ons haar verdient minstens net zo veel aandacht. De Brilliant Age producten van Andrélon helpen je daarbij.

Lees hier meer over de Andrélon Brilliant Age lijn.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Laura
  Nou ik kan het wel gebruiken me haar is een beetje uit geblust denk ik
 • Laura
  Nou ik kan het wel gebruiken me haar is een beetje uit geblust denk ik
 • Cindy
  Ook al ben ik nog maar 27 jaar mijn haar heeft een glans als nooit tevoren, ik vond het een erg fijne shampoo en wil het zeker vaker gebruiken.
 • Jacqueline
  Ook ik zie net de bon in de mail, heb daarom ook geen tijd gehad
 • Marjan
  Ik heb ook mogen testen en ik ben er enthousiast over. Spontaan hebben enkele mensen me gevraagd wat ik met mijn haar heb gedaan, of ik misschien net naar de kapper was geweest. Er zit meer volume in, ik was twee keer per week mijn haar en doe dan na de wasbeurt de crème in mijn haar. dat is voldoende om ook de dagen erna meer volume te geven.
 • Agnes
  Jammer dat de bon zo kort geldig is kreeg hem vandaag in mijn postvak dat red ik dus niet meer voor 31 mei 2014 jammer hoor. Kunnen jullie het niet verlengen???
 • Ina
  Is de bon ECHT maar geldig t/m 31 mei? Ik zou de bon graag gebruiken, maar heb zodoende geen gelegenheid meer. Heb hem net ontvangen op 28-5! Graag zsm reactie waarvoor bij voorbaat dank! Ina van Iwaarden harryenina@zeelandnet.nl
  • Redactie
   Beste Ina, excuses voor deze late reactie en bedankt voor je berichtje. De bon was inderdaad geldig t/m 31 mei. Ook in de nieuwsbrief van 21 mei hebben we de kortingsbon al meegenomen. Wellicht dat er binnenkort weer een leuke actie komt! Met vriendelijke groet, Michelle - redactie hettestpanel.nl
 • Nicolette
  ook ik heb mogen testen. sceptisch als ik ben geloofde ik er eerst niets van maar het is waar. Het haar valt beter, glanst en is veel zachter
  • Kayleigh
   Zal ik graag willen testen! :P
  • gerda
   ik wil het wel testen