Andrélon Brilliant Age Shine & Care Volume Spray laat je haar dansen!

Als we ouder worden, verliest ons haar aan volume en wordt het doffer en stugger. Wist jij dat hier iets tegen te doen is? Ons testpanel probeerde Brilliant Age Shine & Care Volume Spray van Andrélon uit.

Bij de schoonheidsspecialist laten we ons uitgebreid adviseren over voedende producten die ervoor zorgen dat de huid onze leeftijd niet verraadt. Waarom zorgen we niet net zo goed voor ons haar? Van de 221 vrouwen van 40-plus die deelnamen aan onze test, was 85% zich er niet van bewust dat ouder wordend haar andere verzorging nodig heeft. Ze gebruikten hier in elk geval geen speciaal product voor. Maar daar komt nu verandering in. Ruim 8 op de 10 vrouwen zou Andrélon Brilliant Age Volume Spray aanbevelen bij andere vrouwen.

Meer volume en steviger haar
Naarmate je ouder wordt, neemt niet alleen het aantal haren af maar worden individuele haren ook dunner en daarmee verliest je haar volume. Een meerderheid van het testpanel vindt dat Andrélon Brilliant Age Volume Spray het haar steviger maakt. Het zorgt ook voor meer volume. “Mijn haar zit veel beter”, zegt Irma (57). “Het is weer gaan krullen en heeft meer volume.” Ook Saskia zal niet snel meer naar een willekeurig haarverzorgingsproduct grijpen. “De spray geeft na het wassen van je haar en in het model brengen bij het föhnen meer stevigheid. Hierdoor blijft het beter in model en geeft het meer volume, ook de volgende dag nog.”

Haar dat glanst van gezondheid
De Brilliant Age Shine & Care Volume Spray van Andrélon is exclusief ontwikkeld om ouder wordend haar wat meer stevigheid en body te geven. De lichtgewicht formule, verrijkt met Keratine en Collageen, versterkt je haar zonder het te verzwaren. Masseer de spray na gebruik lekker in op je hoofdhuid voor een extra ‘lift’ vanaf de haaraanzet. Je haar voelt direct heerlijk soepel en vol aan. Deze spray zorgt voor een natuurlijke volume look die glanst van gezondheid, het testpanel geeft Brilliant Age Shine & Care Volume Spray dan ook gemiddeld een 7,5! 90% van de vrouwen die dit product mochten testen vindt dat Andrélon Brilliant Age Volume Spray het haar verzorgt.

“Mijn grijze haar is minder dof en krijgt meer volume. Met de shampoo is het effect nog beter.” (Astrid, 61)

Andrélon Brilliant Age Volume Spray zorgt ervoor dat jouw haar zich net zo jong voelt als jijzelf. “Ik ben 40 plus en merk dat mijn haar dunner is geworden. Met Andrélon Volume Spray is het weer 20 plus.”, aldus Astrid (42).

De producten van Andrélon Brilliant Age zijn exclusief ontwikkeld voor de verzorging van ouder wordend haar. Ze helpen de natuurlijke bouwstenen van je haar weer aan te vullen, die het met de tijd verloren is, zonder het te verzwaren.

Lees hier meer over de Andrélon Brilliant Age lijn.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Marianne Van Der Heide-schelhaas
  ik ben 43, word al grijs en verlies al enkele weken veel haar tijdens het haarwassen. Ik gebruik deze champoo al wel, en merk dat mijn haar voller word. Wat heb ik onder de leden dat ik veel haar verlies?
 • John Duijn
  Ik ga de bon morgen verzilveren
 • Wendy Ykelenstam
  Leuk die korting, maar bij de Etos hebben ze tot 25 mei 1+1 gratis van Andrelon ;)
 • Ingrid Hager
  Ik ben zeer tevreden over de spray, het werkt ook als anti-klit. Mijn haar wordt een beetje grijs her en der en springerig. De spray zorgt ervoor dat het minder droog oogt. Ik ga met deze bon zeker de shampoo erbij uitproberen! Bedankt dat ik dit product mocht uitproberen! Ik zou het namelijk niet gekocht hebben maar nu is het een blijver voor mij!
 • Marga Boon
  ik heb de shampoo en de anti age creme en moet zeggen het ruikt heerlijk en maakt ook je haar zacht,dus top produkt
 • Carin Sophie - Donkers
  de spray is een goed product,maar in combinatie met de shampoo en conditiner kreeg ik er uitslag van im mijn nek dus gebruik gestaakt.
 • Lana Le Sage
  Ik was ben er ook goed over te spreken.Heerlijk geurtje en het doet wat het beloofd.Heb de shampoo ook aangeschaft.Nu met deze bon koop ik alvast een extra shampoo erbij;-)Bedankt.
 • Anita Van Osselaer
  jammer dat ik deze bon niet in belgie kan gebruiken, zou dit niet aangepast kunnen worden? immers kruidvat is één van mjn favoriete winkels, en gezien mijn 'haarprobleem' lijkt me dit een geschikt product om uit te proberen
  • gerda betgen
   ja leuk wil het wel testen
  • Lana Le Sage
   Mag ik vragen; woon jij ver van de grens?In de geburen van Gent ,Antwerpen of misschien de kanten van Ooigem/Izegem?Ik kom daar eens in de zoveel tijd,misschien dat ik dan alvast een flesje kan aanschaffen voor jou?31 mei is niet veel tijd meer met deze coupon.