Andrélon Heat Protect Spray geeft je haar een wow!-effect

82 Grazia-lezeressen wilden weten of de Heat Protect Spray van Andrélon ook echt beschermt tegen hitte tijdens het stylen. En? De spray doorstaat de test met glans! Letterlijk en figuurlijk.

Lastig hoor. Je hebt de warmte nodig om je haar te stijlen, maar tegelijkertijd zorgt diezelfde warmte ook voor droog en ongezond haar. Enige alternatief: met een natte bos haar op de fiets stappen en hopen dat de wind het perfect in model waait. Maar zo zit de natuur helaas niet in elkaar.

Perfecte bescherming
Andrélon komt daarom met iets nieuws: een spray die je haar tijdens het stylen beschermt tegen hitte en voorkomt dat het uitdroogt. En werkt dat? 98% van de Grazia-lezeressen uit ons testpanel vindt dat Andrélon Pink Heat Protect Spray het haar helpt beschermen tegen de hitte van haar föhn en andere stylingtools. “Snel en gemakkelijk een goede bescherming met glanzend en lekker ruikend haar als resultaat”, zegt Jessica (22).

Geen gehannes
85% vindt dat het stylen sneller en makkelijker gaat met de spray. “Je haar wordt goed beschermd zonder dat je handen onder de vette serums of oliën zitten”, vindt Jessica (22). “Schone handen, heerlijk ruikend haar en een perfecte bescherming.”

[image name=cijfer format=160 align=left left=0 right=5]                    [image name=quote format=160 align=center left=5 right=5][image name=percentage format=160 align=right left=5 right=5]

Slechts 4% is niet tevreden over Andrélon Heat Protect Spray omdat Andrélon Heat Protect bij hen niet het gewenste resultaat geeft. Met Andrélon Heat Protect Spray ben je je eigen ‘senior stylist’. Let wel op de dosering, waarschuwt Asmita (30): “Je bent al gauw geneigd of te veel of te weinig te gebruiken. Het is even aftasten welke hoeveelheid perfect is voor je haar.”

Like!
Bijna 9 op de 10 vrouwen vindt dat hun haar zacht en gezond aanvoelt, en dat het een mooie glans geeft. “Mijn haar voelt super zacht aan en glanst super mooi”, zegt Patricia (28). En dan ruikt het ook nog eens lekker, vindt 91%. Geen wonder dat 84% Andrélon Heat Protect Spray zou aanbevelen bij vriendinnen.

Wil jij het zelf ervaren? Koop nu Andrélon Heat Protect Spray uit de Pink Collection bij Kruidvat met 25% korting! Print onderstaande coupon en lever deze in bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt.

Wil je meer weten over Andrélon Heat Protect Spray en de andere producten van Andrélon Pink? Ga dan naar www.andrelon.nl.

[image name=coupon format=629 align=left left=5 right=5]

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Fatima Kachar
    Ben benieuwd of het ook wow product is voor mijn haar
  • R S
    Het ruikt lekker en het maakt je haar zacht maar het levert geen bewijzen dat het ook echt daadwerkelijk beschermd tegen hitte tijdens het stijlen. Hiervoor is de testperiode te kort en heel subjectief.
  • Deborah Van Gessel
    Het is echt een super product !