ASUS ZenPad 8: voordelige alleskunner

De ZenPad 8 van ASUS is een betaalbare tablet die alles kan wat je van een eenvoudige tablet mag verwachten. De vijf testers die hem voor ons uitprobeerden, gaven de ZenPad 8 gemiddeld een 7,6.

[image name=asuszenpad format=160 align=right left=10 right=0] “Mooi en plat design, ligt lekker in de hand”, zegt Judith (39). “Het scherm is fel genoeg en wanneer het te fel is, kan je het bijstellen. Dit is top.”

Cindy (39): “De ASUS ZenPad 8 is ideaal voor studie, werk en privé. Hij is op zich snel, maar ik heb wel een paar keer gehad dat ik hem opstartte en dat hij dan wat meer tijd nodig had, omdat er weer updates waren. Verder vind ik hem heel makkelijk te bedienen. Ik vind het een mooi apparaat. Met de mooie clutch die erbij zat, kan ik hem netjes houden.”[image name=aanbevelen format=160 align=right left=5 right=5]

Verwisselbare covers zijn echte extra’s
Uniek aan de ASUS ZenPad 8 zijn de verwisselbare covers met verschillende functies. Er is bijvoorbeeld een cover waarmee je de accuduur verlengt. Een andere cover geeft de tablet speakers, zodat je er perfect muziek en video’s mee kunt afspelen. Arjan (23) testte de PowerCase. “Was handig, ging dubbel zo lang mee!” Raymond (31) probeerde de AudioCover uit. “Mooie uitvinding, een box in de cover. Ik kwam er pas laat achter hoe mooi het geluid is dat eruit komt.”

[image name=judith format=160 align=left left=5 right=5] Meer snelheid
Vier van de vijf testers zou de ASUS ZenPad 8 aanbevelen bij anderen. De enige die minder enthousiast is, is Shanna (33). Ze is zeer tevreden over de accuduur, en ook het design en lichte gewicht spreken haar aan. Ze had alleen wat meer snelheid verwacht. Dat is ook de reden waarom zij als enige de ASUS ZenPad 8 niet zelf zou kopen.

Judith (39) is wél tevreden: ze geeft hem het rapportcijfer 7. “Wanneer pagina's meescrollen bij het lezen van mailtjes en je met foto's maken mooier beeld krijgt, dan absoluut een 10!”

De ASUS ZenPad 8 krijgt van Cindy (39) een 9. Ze is zeer tevreden. “Ik vind het een prachtig apparaat, goed te gebruiken voor eigenlijk alles wat ik wil. En ook voor mijn kinderen. Erg jammer dat hij weer weg moet!”

Nieuwsgierig naar de ASUS ZenPad 8? Lees meer en koop 'm zelf.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!