Autoweek en Marie Claire zoeken testrijders voor Renault ZOE, de nieuwste elektrische auto.

AutoWeek & Marie Claire zijn ieder op zoek naar drie enthousiaste bestuurders, mannen en vrouwen, die de nieuwe Renault ZOE van vrijdag 13 september tot en met donderdag 19 september 2013 willen testen én beoordelen.

Het blijft misschien een beetje sciencefiction, zo’n auto zonder verbrandingsmotor. De Renault ZOE beschikt immers over de nieuwste technologie, rijdt praktisch geluidloos en is vrij van trillingen dankzij het ontbreken van de gebruikelijke bewegende delen van een reguliere motor. Daarnaast kun je snel, gemakkelijk en veilig laden en heeft de ZOE een actieradius tussen de 100 en 150 km afhankelijk van de rijstijl – meer dan genoeg voor het woon-werkverkeer (heen én terug) van de gemiddelde Nederlander!

De Renault ZOE maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en is al leverbaar vanaf € 20.990. De overheid biedt bovendien diverse subsidies voor ondernemers die elektrisch rijden nog eens extra aantrekkelijk maken. Boven op dit alles is er nóg een groot voordeel dat niet in geld is uit te drukken: de positieve uitstraling van een verantwoorde en vooruitstrevende auto.

Meedoen
Wil jij graag in de Renault ZOE rijden en ons laten weten wat je ervan vindt?
Om de auto op te laden is een laadpaal nodig. Weet jij waar de dichtstbijzijnde laadpaal bij jou in de buurt is?
Bekijk het hier: www.oplaadpalen.nl


Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ineke Bodar
  Jammer dat ik te laat ben, na de Nissan Leaf had ik deze graag uitgeprobeerd.
 • Denise Wreesmann
  Ik hoop dat ik proef mag rijden, me vriend vind elektrisch helemaal niks. Ik ben wel heel benieuwd hoe het is. Misschien kan ik hem dan op andere gedachte zetten met deze proef.
 • Monica Van Doorn
  het lijkt me fantastisch om in zo'n mooie auto weer veilig te kunnen leren rijden. Wegens priveomstandigheden heb ik een tijd lang straatvrees gehad, maar geniet momenteeel heel erg van het leven. Heerlijk lijkt het ons om naar onze kinderen te kunnen rijden, zonder smog.. hoe kan het mooier zijn?
 • Antonia Naus
  Het lijkt mij geweldig als ik hier in mag proef rijden.
 • Elly Lydia Toilsma
  iK HEB GEEN IDEE HOE HET RIJD MAAR IK HOOR ER GOEDE BERICHTEN OVER.
 • Ik zou graag mijn kinderen en kleinkind bezoeken in een elektrische auto. Ten eerste is dit beter voor het milieu en ten tweede ben ik benieuwd naar het kostenplaatje.
 • Heb een boot met buitenboordmotor,maar een proef vaart kunnen maken voor een dag met electro aangedreven motor. Geweldige ervaring,stl en snel. Ben erg benieuwd hoe dat met een auto is ,dus zeer benieuwd naar de Renault electro aangedreven
 • Erik Zweers
  Ik ben gek op auto's maar voor woon- werk verkeer rijd ik in een Twingo. Laat maar eens proberen die ZOE. Hij moet wel gaan als ik dat wil. Benieuwd.
 • Michel Bayings
  Hij moet fantastisch rijden en ik denk dat als je hem gaat rijden er veel positieve reacties van anderen op gaat krijgen.
 • Elektrisch rijden is de toekomst. De toekomst is NU!
 • Ik ben erg benieuwd hoe dit rijdt! Nu maar hopen dat ik hem mag proberen!
  • Monica Van Doorn
   na een zeer zware intensieve traumatische ervaring van anorexia gaat het gelukkig beter met mijn dochter. Graag zou ik haar willen verrassen met dit prachtige geschenk