Ben jij dé sportieveling die Samsung Gear Fit2 wilt testen?

We mogen 5 enthousiaste hardlopers selecteren die de Samsung Gear Fit2 mogen testen. Ben jij in het bezit van een Samsung mobiele telefoon en hou jij graag je hardloopprestaties bij? Geef je dan op voor dit testpanel!

Productinformatie
Met dit sporthorloge van Samsung kun je sporten, terwijl je telefoon veilig thuis ligt. Het horloge heeft een geïntegreerde GPS-tracker die jouw prestaties registreert. Met de hartslagmeter kun je je hartslag goed in de gaten houden. Het sporthorloge heeft ook de functie van een muziekspeler.

 

Let op!
Gear Fit2 is alleen compatibel met Samsung Galaxy met Android 4.3 of hoger en minimaal 1,5 GB RAM-geheugen of is compatibel met een andere Samsung smartphone met Android 4.4 of hoger en minimaal 1,5 GB RAM-geheugen.

Houd daarnaast ook rekening met je polsomtrek bij je aanmelding. Is jouw polsomtrek tussen de 125-170mm, dan is small passend voor jou. Is jouw pols tussen 155 en 210mm dan is large voor jou passend.Lijkt het je leuk om jouw hardlooptrainingen te monitoren en de verschillende functies van deze Gear Fit2 sporthorloge uit te proberen? Geef je dan nu op!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Patricia
  Ik doe heeeel graag mee. Kan ik eindelijk eens op de juiste manier hardlopen
 • Alex
  Ik heb nu een Garmin, maar zou hem graag willen vergelijken.
 • Els
  Ik zou m graag willen testen, heb nu een dergelijk apparaat, maar die wordt hard minder.
 • Brenda
  Registreer al een tijdje al mijn sport activiteiten / voeding / slaap in de S Helath app van Samsung. Met de Gear Fit 2 is deze registratie helemaal compleet en hoef ik niet meer alles handmatig in te voeren en mijn grote telefoon mee te slepen tijdens het sporten.
 • Kim
  wat jammer dat hij het alleen met een samsung telefoon doet, Die heb ik nog wel een in de kast liggen, maar gebruik liever mijn iPhone
 • Luuk
  Leuk het lijkt me een supee mooi apparaat
 • Eric
  Ik zou hem graag willen testen, zodat ik nog beter het hardlopen kan analyseren en kan verbeteren.
 • Michelle
  Ik ben sinds een paar maanden bezig om te trainen voor de Dam tot Damloop. Amsterdam City Walk is al binnen, helaas heb ik nog geen goede middelen om mijn prestaties te registreren. De Samsung Gear Fit 2 zou daarom voor mij een grote uitkomst zijn!! Ik heb hypertensie (chronische hoge bloeddruk) het is daarom wel heel belangrijk dat ik mijn hartslag kan meten om zo mijn gezondheid in de gaten te houden. Ik hoop dat ik de gelukkige winnaar wordt van deze Testpanel test en dat ik gezond mag trainen met de Samsung Gear Fit 2...en zo op naar september voor de Dam tot Dam :)
 • Ik heb nog helemaal geen hardlooptracker dus voor mij zou hij helemaal perfect uitkomen. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede hardlooptracker maar ik vind niet veel interessants. Maar ja voor een Samsung addict is niks anders goed genoeg.
 • Ineke
  Super! Gebruik nu een Garmin sporthorloge maar zou graag deze van Samsung willen uittesten. Ben toch al een Samsungfreak. Een mooie aanvulling op mijn Samsungverzameling!
 • B.
  Gezien mijn hartklachten en feit dat ik wil en blijf sporten een welcome aanvulling op mijn sportuitrusting. Zou deze graag willen testen!
 • Martha
  stuur maar op ik ben bereid om te testen
 • Nathalie
  Heb net een samsung S7 en ben sinds 2 maanden weer bezig met hardlopen (in de tijd dat mijn dochtertje van 2 naar de peuterspeelzaal gaat, 3x per week en per januari word dat zelfs 4x week). Dus het lijkt me erg leuk en handig om te kijken of ik daadwerkelijk ook vooruitgang boek. Dus ik wil heel graag testen.
 • Irfan
  leuk! mijn Fitbit met hartslagmeter valt nu bíjna uit elkaar, dus ik ben wel benieuwd of deze Samsung Gear meer kan hebben :P
 • Marleen
  Leuk! Ik zou hem graag willen testen!