Ben jij die leuke Libelle-vrouw? Of die pittige Viva-chick? Dan zoeken we jou!

Voor een interne bedrijfspresentatie van Sanoma zijn we op zoek naar abonnees die op camera iets willen vertellen over hun favoriete tijdschrijft.

Werk jij mee aan een interview?
Vertel op camera wat jij zo leuk vindt aan Margriet. Of waarom jij niet zonder Flow of Story kan op de koffietafel.

Lees hieronder extra informatie.


Wat?

Een kort interview over jouw favoriete Sanoma-merk. Van de verschillende interviews wordt een video gemaakt die alleen intern gebruikt zal worden.

Wanneer?
Dinsdag 8 maart a.s. Er wordt telefonisch een afspraak met je gemaakt tussen 11.30 uur en 16.30 uur. In totaal vragen we je een uur aanwezig te zijn.

Waar?
Hoofdkantoor Sanoma, Hoofddorp (naast het station)

Vergoeding
Voor je bijdrage ontvang je een bon voor Bol.com t.w.v. €30,-. Ook eventuele reiskosten worden vergoed. Parkeren kan ook bij ons op kantoor.

Hoe ziet de dag eruit?
Je wordt ontvangen door Marjan of Anette van Sanoma met koffie (of een broodje tijdens de lunch). Vervolgens bereiden we je voor op het interview. Je gaat in de make-up en wordt kort geinformeerd over wat we van je verwachten. Het interview op camera duurt ongeveer een kwartiertje.

Inschrijven?
Klik op de DOE MEE knop en laat je gegevens en een foto achter. Maandag 7 maart a.s. wordt er een selectie gemaakt en telefonisch contact met je opgenomen wanneer je uitgekozen bent.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!