Testresultaten: Bosch afstandsmeter is je beste vriend bij elke klus

Negentien klussers probeerden voor Kieskeurig.nl de digitale Bosch laser-afstandsmeter uit. Eindscore: een 8,8! “Dit handige apparaat kan bijna alles opmeten”, zegt Wendy (37). Afstanden, oppervlaktes en volumes? Door middel van slimme lasertechnologie meet de Bosch Afstandsmeter alle maten die belangrijk zijn om een complexe klus in of om huis te doen slagen. 

Altijd de juiste maten bij de hand, zonder gehannes met een meetlint en kladblok.

Negentien klussers probeerden voor Kieskeurig.nl de digitale Bosch laser-afstandsmeter uit. Eindscore: een 8,8! “Dit handige apparaat kan bijna alles opmeten”, zegt Wendy (37). Afstanden, oppervlakte en volume: door middel van slimme lasertechnologie meet de Bosch Afstandsmeter alle maten die belangrijk zijn om een complexe klus in of om huis te doen slagen. 

Handig in gebruik 
De testers zijn unaniem tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. ‘Je kunt goed zien of je goed 'mikt' via de laser’, zegt Katarina (46).
“Dus het is erg handig in gebruik, ook omdat het zo klein is dat je het in je zak kunt steken en overal mee naar toe kunt nemen.”  

 

Uiterst precies
9 op de 10 testers is (zeer) tevreden over de precisie waarmee het apparaat meet. “Wij hebben de afstandsmeter gebruikt voor het uitrekenen hoeveel kuub beton we nodig moesten hebben voor het storten van de aanbouw”, vertelt Anne Fleur (36). “Ook hebben wij hem gebruikt voor het uitrekenen hoeveel vierkante meter de totale aanbouw zou zijn om hoeveel bakstenen we nodig hadden.” 

Telefoon bewaart de meetresultaten
Bijna twee derde van de testers is enthousiast over de mogelijkheid om de meetresultaten te kunnen vastleggen met de speciale measure&go app. Een kladblok en potlood heb je niet nodig, bluetooth is genoeg. Een groot voordeel, ook voor Anne Fleur. “Het is heel fijn dat alle gegevens kunnen worden opgeslagen en kunnen worden doorgestuurd naar je telefoon.”
 

Beter dan verwacht
Alle testers zouden de Bosch Afstandsmeter aanbevelen bij anderen, omdat hij voldoet aan hun verwachtingen of deze zelfs overtreft (58 procent). Eén suggestie van Heidie (44). “Als je hem zou kunnen testen in de winkel, zouden mensen hem echt eerder kopen.” Voor Mike (31) zou het helemaal perfect zijn als je met je telefoon zelf zo precies zou kunnen meten. Maar zo ver is de techniek helaas nog niet.

Op kieskeurig.nl vind je alle resultaten van deze test. Lees het hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Miranda van der Stelt - Bosch
    Ik was al erg benieuwd naar deze resultaten, een aanrader dus! Want ik zat al even te twijfelen over de aanschaf.
    • Kerensa DJ (Redactie)
      Hi Miranda, Leuk om te horen! Mvg, Redactie hettestpanel.nl