Campina BOER en LAND: biologisch, rijk en romig!

114 testpanelleden hebben voor ons de biologische kaas, yoghurt en karnemelk van Campina BOER en LAND getest. De producten scoren gemiddeld maar liefst een 8,5!

De geselecteerde testpanelleden gebruiken het liefst biologische producten. Ook de zuivel en kaas , is bij deze gezinnen hetliefst natuurlijk en biologisch zijn geproduceerd. Een kritisch testpanel dus. Campina BOER en LAND doorstaat de smaaktest glansrijk! De producten scoren maar liefst een 8,5 gemiddeld.

Natuurlijk en biologisch
[image name=cijferbenl format=160 align=right left=5 right=5]De biologische zuivel en kaas worden met aandacht en liefde gemaakt door 140 Nederlandse boerenfamilies. De ingrediënten zijn natuurlijk en biologisch. “Het lijkt alsof de producten van Campina BOER en LAND rechtstreeks bij de boer vandaan komen”, zegt Art (45).  En de smaak? “BOER en LAND smaakt naar meer!”, zegt Fatima (47). “Lekker zacht maar toch rijk van smaak.”

Opvallend rijk en romig van smaak
9 op de 10 testpanelleden is het met Fatima eens: zij vinden Campina BOER en LAND opvallen door de lekkere smaak. “Campina BOER en LAND smaakt rijker en zachter dan andere zuivelproducten", zegt Helga (50).

9 op de 10 vrouwen vinden de kaas van BOER en LAND lekker.[image name=romig format=160 align=left left=5 right=5]
85% gaat deze voortaan zelf kopen. “Het hele gezin vindt de kaas van Campina Boer en Land bijzonder lekker” (Jessica, 38jr) Maar liefst 95% van de testpanelleden is gek op de yoghurt. En ook de karnemelk valt in de smaak. “Die is heel erg lekker en zacht”, oordeelt Noor (38).

Proef het zelf
94% van de testpanelleden raadt Campina BOER en LAND aan. Benieuwd naar de heerlijk rijke en romige smaak? Proef het zelf. Op Facebook kun je kennismaken met de 140 biologische boeren van Campina BOER en LAND.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Marloes Nas
    Nu in de allerhande een kortingsbon van 50%!!!
  • Herma Scholten
    ik zou dit heel graag willen uitproberen, want ben in 5 weken tijd 17 kilo afgevallen zonder er wat aan gedaan te hebben, is niet goed hoor, wordt onderzocht!
  • R S
    Ik vind Campina producten erg lekker met name de B&L yoghurt en karnemelk. De kaas vind ik niet echt geslaagd het is erg smakeloos. Wel jammer dat ze verschillende soorten maken bijvoorbeeld meerdere soorten roomboter, het zou duurzamer zijn om één soort te produceren.