Testresultaten: Driekwart van de testers beveelt Coca-Cola life aan bij vrienden en familie.

Coca-Cola life is zoals je hem het liefst drinkt én bevat 45 procent minder suiker dan gewone cola's. 9 op de 10 bezoekers van de Libelle Zomerweek die het proefden, waren (zeer) tevreden.

Het was dringen geblazen in de tent van hettestpanel.nl op de dag waarop bezoekers konden kennismaken met Coca-Cola life. Ruim 1.018 (vooral) vrouwen proefden de nieuwe smaak variant van de populaire frisdrank, die is gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia. Hierdoor bevat het 45 procent minder suiker en calorieën dan gewone cola's. 

Lekker, niet te zoet!
45 procent minder suiker, wat doet dat met de smaak? Ruim 8 op de 10 testers vindt dat Coca-Cola life heerlijk smaakt. "Lekker, niet te zoet", zegt Tineke (23). "En een meevaller dat er minder calorieën in zitten." "Lekker. Boven verwachting", vindt Jannet (29). Bijna 9 op de 10 vindt het drankje heerlijk verfrissend. "Je proeft dat je echte Coca-Cola drinkt", zegt Samantha (24).

Complimenten aan Coca-Cola
87 procent van de testers geeft aan dat ze (zeer) tevreden zijn over Coca-Cola life. 80 procent van de testers beoordeelt Coca-Cola life met een 7 of hoger! Complimenten aan Coca-Cola van Kim (32): "Goed meegegaan in de ontwikkeling van een gezonde lifestyle."

 

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Aileen Van Sinkel
  Ik vind het raar dat er alleen maar lof word geschreven, terwijl een 7,3 echt geen 10 is. Wat waren de kritiekpuntjes bijvoorbeeld? Daar ben ik altijd benieuwd naar. Wordt daar helemaal niets meegedaan? Gaat alles in 'Het Testpanel' alleen maar om bedrijf van/ en product zelf pluimen te geven en veren in de kont te steken? Noem het dan 'Hoeveel pluimen en veren geef jij-panel'. Ik heb het niet alleen over Coca Cola test, maar over alle testen.
 • Soraya Hennie Dani Bol
  wil ook graag testen
 • Yvonne Dijkhof
  ik wil wel mee testen hoor, leuk juist
 • Manon Peters
  Wij willen het graag testen