Crayola brengt tekenen naar een volgende dimensie

Met het nieuwste speelgoed van Crayola leren kinderen 2D- én 3D-tekenen en kunnen ze hun eigen viltstiften maken. Dit is goed voor hun creativiteit en fantasie. Oftewel: “Heel erg superduper leuk”.

Voor kinderen die meer uitdaging willen dan een kleurplaat inkleuren, heeft Crayola speelgoed ontwikkeld waar ze echt al hun creativiteit in kwijt kunnen. Tien kinderen gingen er voor ons tijdens een live testpanel in Hoofddorp mee aan de slag.

Picture Perfect: kinderen leren levensecht tekenen
De Crayola Picture Perfect projecteert een afbeelding of voorwerp op papier, zodat kinderen het in 2D of 3D kunnen natekenen, en inkleuren. “Het ziet er een beetje gek uit, maar is wel heel erg leuk”, zegt de 8-jarige dochter van Jill.

[image name=linda format=160 align=left left=0 right=10]Alle ouders vinden dat Picture Perfect het creatieve talent van hun kind ontwikkelt. In het begin is het een beetje wennen. Zo vond de 8-jarige dochter van Cindy het lastig om het blaadje recht te houden; een slipmatje zou fijn zijn. Toch zou Cindy de Picture Perfect zeker aanbevelen bij andere ouders. “Het is vernieuwend, en kan ook heel veel helpen bij kinderen die nog niet zo goed kunnen tekenen.” De Picture Perfect krijgt van haar een rapportcijfer 9.

“De Picture Perfect is verrassend, omdat je iets makkelijker kan natekenen. Het is leuk, dat je ook foto's of afbeeldingen van internet kan gebruiken om na te tekenen. Het is veel leuker en beter dan de verpakking doet vermoeden. Het resultaat is echt verbluffend mooi”, zegt Eveline met haar zoon van 8 jaar.


[image name=viola format=160 align=right left=5 right=5]Marker Maker: viltstiften maken zonder geklieder
Voor kinderen vanaf 6 jaar heeft Crayola de Marker Maker. Hiermee kunnen ze hun eigen viltstiften maken door zelf kleuren te mengen in hun eigen kleurlaboratorium. Een zelfgemaakt label maak elke viltstift uniek. “Heel cool dat je zelf de stiften kan maken en ze doen het ook heel goed”, vindt de 6-jarige dochter van Anuska. “Ook heel leuk om de stickers erop te plakken.”

Alle ouders vinden dat hun kind uitgedaagd wordt met de Marker Maker. De 7-jarige dochter van Fleur had er zelfs nog wat hulp bij nodig. “Leuk creatief proces van zelf stiften maken”, vindt Fleur. Ook het mooie en handige opbergdoosje valt in de smaak. Viola zou de Marker Maker zeker zelf kopen voor haar 6-jarige dochter en ook aanbevelen bij andere ouders.” Beide dames geven het speelgoed een 10.



Laat je inspireren door het creatieve speelgoed van Crayola! Lees meer en bekijk ook de andere producten.

Leuk cadeau? Koop hier Picture Perfect of Marker Maker.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!