Dampo Inhalatiepleisters getest: aanbevolen door 9 van de 10 moeders!

301 moeders met kinderen van 2 tot 8 jaar hebben voor ons de Dampo Inhalatiepleisters getest. Een ‘simpele’ pleister kan je kind helpen om ’s nachts vrijer te ademen en zo lekker te slapen!

Een goede nachtrust is belangrijk, zeker voor kinderen. Vrijer ademen draagt daaraan bij, vindt driekwart van de moeders die de Dampo Inhalatiepleister hebben getest. Je kind kan vrijer ademen door de neus en slaapt zo lekker door, en ouders dus ook. Ook tijdens het middagdutje is de pleister te gebruiken. “Ideaal voor kleine kinderen”, vindt Rianne (25).

Wat is het succes?
De Dampo Inhalatiepleisters bevatten etherische oliën met de bekende en de vertrouwde Dampo eucalyptusgeur. Deze komt in ongeveer 8 uur vrij om vrijer adem te kunnen halen gedurende de nacht. Veel ouders herinneren zich de Dampo geur nog van vroeger. De geur is precies goed, vindt 80% van de moeders.

Eenvoudig in gebruik
93% van de moeders is tevreden over het gebruiksgemak. Je plakt de Inhalatiepleister gewoon op de pyjama van je kind of op het lakentje of dekbed zonder gedoe! Je kind kan vrijer adem halen door de neus en slaapt zo lekker door. “Je plaagt je kind er niet mee”, zegt Kim (34). “Heel gebruiksvriendelijk” vindt Jacqueline (38).

Een echte aanrader, die Dampo Inhalatiepleister. Het testpanel geeft de Dampo Inhalatiepleisters gemiddeld een 8.1(!) en 9 van de 10 moeders geeft aan de Dampo Inhalatiepleisters aan te bevelen aan andere moeders. En zeg nou zelf, op wiens oordeel kun je meer vertrouwen?

Ga naar dampo.nl voor meer informatie.

Dampo Inhalatiepleisters zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

KAG nr: 80 – 0214 - 0143.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Niet getest, maar heb ze zelf gekocht. Vind ze heel erg fijn. Heb ze standaard in huis.
 • Joyce Vugts
  Ik heb de pleisters ook mogen testen.Ze zijn echt makkelijk in gebruik en werken perfect!Ik zal het dan ook zeker kopen als mijn dochter verkouden is.
 • Helga Verrijp
  Ik heb de pleisters ook mogen testen. Op mijzelf welliswaar maar dat is als moeder zijnde de beste manier voordat je je kind aan iets toevertrouwd. Het werkte echt en de pleisters zijn gemakkelijk in het gebruik. Geen gedoe met vingers in een potje dan op een zakdoek of kussen smeren en daarna vergeten je handen te wassen....Nee je plakt het erop en de volgende ochtend haal je de pleister er weer af met een open neus als resultaat.
 • jamilla eljaghnouni
  Ik ben zeer te vreden over het product!! (Beetje jammer dat het niet lukte om mijn mening van het product door te kunnen sturen, vanwege een storing op de site) Mijn zoontje is 3jaar en zoals elke moeder weet juist rond die leeftijd zijn ze ontzettend vaak ziek, Vaak ook omdat ze op een peuterspeelzaal/creche zitten, daar vind je altijd wel een griepje Een snotneusje zie je bijna wel elke maand langs komen (de een nog erger dan de ander :+) Maar het meest erge is wel dat je kind het zo benauwt heeft, En in dat geval is deze pleister ideaal want als je kind net zo als mijn zoontje een gevoelige huid heeft Is geen enkel probleem bij deze pleister je plakt m gemakkelijk op het dekbed, En hij blijft goed zitten!! In gevallen van erge benauwdheid snotneusjes en hoesten, plak ik 2 pleisters, En in minder erge last, gewoon 1 pleister (kan al t verschil maken) Ik ben absoluut zeer tevreden, raad het zeker ook aan andere moeders aan, En koop het gewoon in de drogisterij!! je kan je pas ontspannen als je kind normaal kan ademen
 • Maartje Van De M
  Ik heb meegedaan aan het testpanel. Om heel eerlijk te zijn, heb ik ze daarna niet meer gekocht, maar ik ga het zeker binnenkort weer doen, want mijn dochter vraagt nu naar 'de stickers' voor de neus! Dus zij heeft het als prettig ervaren. Ik plakte ze trouwens wel op het hoeslaken, een beetje aan de rand van het bed ter hoogte van haar neus. Want op de pyjama bleef het niet erg goed plakken omdat mijn dochtertje nogal draait 's nachts. Ik vond het vooral een uitkomst dat ik niet meer hoefde te smeren en neusspray krijg ik er helaas niet in...
  • Esther Veldhuis
   Wat een goed idee om de pleister op het hoeslaken te plakken! Mijn dochter draait ook nogal 's nachts en het werkte dus niet om de pleister op haar pyjama te plakken... De volgende x plak ik ook een pleister op haar hoeslaken!
  • Roelie Vd Woude
   neusspray is lastig bij kleintjes dus ik ga ze ook eens proberen. Vraag me af wat de prijs ervan is?
 • Jolanda Meijran-Smits
  Ik als volwassen vrouw heb vorig week deze Dampo pleisters zelf geprobeerd en ik kan u vertellen het werkt geweldig, dus niet alleen voor kids maar ook voor volwassenen wel ff een nachtpon, pyjama of hemdje aantrekken aangezien ze niet rechtstreeks op de huid geplakt mogen worden
 • Jolanda Meijran-Smits
  Ik als volwassen vrouw heb vorig week deze Dampo pleisters zelf geprobeerd en ik kan u vertellen het werkt geweldig, dus niet alleen voor kids maar ook voor volwassenen wel ff een nachtpon, pyjama of hemdje aantrekken aangezien ze niet rechtstreeks op de huid geplakt mogen worden
 • Rachel Rosenberg
  ik heb ze ook getest en ik heb ze nu standaard in huis echt een aanrader
  • Hozan Amedi
   nu het zo goed is ga ik ze morgen halen
  • Mare Spaansen
   Zeer goed en niet vervelend voor kinderen
  • Jetty Boonstra
   Ik zou ze graag bij mijn dochter willen testen !! Als ze verkouden is klinkt ze zo vol Wie weet is dit de oplossing
  • Debora Brummer
   Niet getest maar ga ze zeker in huis halen.
  • Martine Kers
   Ik zou dit graag willen testen met mijn zoontje van 3
  • Karin De Graaf
   Mijn kind was van de week goed verkouden en had het erg benauwd, maar dankzij deze pleisters is toch prima in slaap gevallen