De Amerikaanse koelkast van LG “Zuinig en makkelijk in gebruik”

Een royale koelkast met lekker veel ruimte voor al je hapjes en drankjes, die je zó kunt pakken zonder te zoeken en ook nog zuinig is in gebruik? Vier testers probeerden de Amerikaanse koelkast van LG twee weken uit. De opvallendste resultaten.

Voor alle testers overtrof de koelkast de verwachtingen. Alle vier vonden het design mooi. Eén van de vele positieve punten die genoemd werden is de ruimte. “Je kunt er werkelijk alles in kwijt,” vertelt Rosanne (20). “Ook het uiterlijk van de koelkast beviel me. Het feit dat er ijsklontjes en schaafijs mee kan maken, vind ik fantastisch.” Joop (46) noemt de inhoud overweldigend. “Zeer praktisch ingedeeld met veel handige features.”

Minder kou
De vier testers vonden de koelkast zuinig. Mede dankzij de Door-in-Door toepassing:
een kleine deur aan de voorzijde van de koelkast waarin je de meest gebruikte producten kwijt kunt. Rosanne: “Ideaal. Hierdoor verliest de koelkast minder kou en kan je gemakkelijk bij je favoriete producten. Je hoeft niet ver te zoeken als de koelkast vol is.” Joop vond het ingebouwde filter voor geurneutralisatie goed werken en Sanne (21) was enthousiast over de                                           vershoudlades. “Handig voor kaas en vleeswaren.” Antoinette (45) vult                                           aan: “Ideaal voor groenten, losse sla en beleg.”

Plus en min
Alle testers waren het (helemaal) eens dat het vriesgedeelte ijsvrij blijft. Rosanne noemt als enige minpunt dat het ijs er nogal ongecontroleerd en in een hoog tempo uitkomt. “Daardoor valt er veel ijs naast je glas.” De Non Plumbing feature vindt ze een groot pluspunt. Hierdoor hoef je de koelkast niet op de wateraansluiting aan te sluiten. “Het vullen van de bak voor het water was erg makkelijk. Bijvullen hoeft niet vaak. Je zet de koelkast neer en hoeft er verder niets meer aan te doen qua aansluiting.”

Op kieskeurig.nl vind je alle resultaten van deze test. Lees het hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Tammy Edoujaji
    Deze zou ik erg graag willen testen met 6pers huishouden is het vast een verademing Mvg
  • rosita tanke
    Gaaf voor een groot gezin lijkt me deze echt super om te mogen testen
  • Oh wow deze zou ik graag willen testen, met 6 mensen in huis zou het echt helpen.