Is de ASUS ZenPad 10 de ideale tablet voor films en series? Test het zelf!

Deze week kun je je opgeven voor het ASUS ZenPad 10 testpanel. Deze 10.1 inch tablet draait op Android. Volgens ASUS is de ZenPad 10 de ideale tablet voor het kijken van films en series. Ben jij het daar mee eens? Deel jouw mening over het gebruik en het design van deze ASUS tablet! Geef je op via de ‘Doe mee’ button en vul de extra vragen in.

Ben jij de tester die deze tablet gaat beoordelen? Als je bent geselecteerd om te testen komt een koerier op vrijdag 13 november de ASUS ZenPad 10 brengen en twee weken later, op vrijdag 27 november weer ophalen. Wanneer jij je opgeeft voor dit testpanel ben je op beide dagen beschikbaar voor het aannemen en meegeven van de ASUS ZenPad 10 aan de koerier.

Let op: tijdens de testperiode ben jij verantwoordelijk voor de ASUS ZenPad 10. Wij vragen je daarom de voorwaarden door te lezen en akkoord te geven.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ronan Scholthof
  hoe moet je je aanmelden hiervoor
 • Ronald Tol
  Kom maar op..
 • Ingrid Driel
  Daar had ik nu graag aan me willen doen. Helaas schijn ik de aanvullende vragen niet te hebben ingevuld ? Alles wat gevraagd is heb ik ingevuld dus vind ik dat een beetje vreemd .
 • Ineke Broekaart
  Altijd leuk.