De Difrax S-fles: “Makkelijk, mooi en handig!”

Ontwikkeld in samenwerking met een medisch team, voorkomt deze babyfles darmkrampjes en is hij eenvoudig uit elkaar te halen voor een optimale hygiëne. Klinkt veelbelovend. Ruim anderhalve week testten 118 moeders de Natural en Wide Difrax S-fles.   

84% van de moeders is het (helemaal) eens dat de Difrax S-flessen eenvoudig te reinigen zijn. Margrietha (27): “Ze kunnen helemaal uit elkaar in de vaatwasser of uitgekookt worden. Ideaal in gebruik. Blij dat mijn zoontje er zo goed uit wil drinken.” Ook Anita (30) is enthousiast: “De flessen passen makkelijk in de tas. Bovendien zijn ze ook geschikt voor de Difrax kolf die ik inmiddels heb aangeschaft.”

Overgestapt
Bijna 9 op de 10 moeders vindt dat de S-vorm zorgt voor een ontspannen houding tijdens het voeden. “Heel fijne flessen, liggen goed in de hand,” zegt Nanda (33). “Doordat ze hoger en smaller zijn, hoef je ze minder omhoog te houden.” Emely (28) vindt de flessen ook makkelijk vast te houden. “We zijn helemaal overgestapt op de Natural S-fles.” 61 % van de moeders zou, net als Emely, haar huidige babyfles vervangen door
                                        één van de Difrax S-flessen.

Natuurlijk
88 % is het (helemaal) eens
dat de speen door de S-vorm constant gevuld is met melk. Roos (35): “Door de schroefdop kun je nog beter afstemmen op de behoefte van je kind wat betreft melktoevoer. Zonder zorgen te hebben over extra darmkrampen.” Maartje (39) vindt dat de Difrax S-flessen dankzij de brede speen een natuurlijke overgang bieden van borstvoeding naar flesvoeding. “Via de afschroefbare onderkant kun je de flessen ook eenvoudig vullen met bijvoorbeeld ingevroren borstvoedingsblokjes.”

Meer weten over de Difrax S-flessen? Klik dan hier.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Meyke Van Ess
  Ook ik heb mogen testen en was niet helemaal zo positief als de uiteindelijke uitslag. Ik vond het vooral erg jammer dat er niet een 3 fasen speen of verschillende maten spenen werden geleverd.ijn zoon was 10 maanden en kon echt niet overweg met een speen maat s. Hij trok de fles voortdurend vacuüm en het duurde erg lang. Om de fles goed te kunnen testen hadden we een grotere maat speen nodig gehad.
  • Louise Dubbeldam
   In het begin was ik ook niet positief gezien er meer langs liep dan dat me dochter binnen kreeg. Ze kreeg de hoeveelheid melk die uit de speen kwam niet weggedronken, zeg maar. Ik heb hierover een mail gestuurd naar het testpanel dat het om deze reden niet mogelijk was om de difrax fles te beoordelen/testen. Hierop heb ik een hele snelle en nette reactie ontvangen en binnen 2 dagen kreeg ik via de difrax een andere speen opgestuurd en hiermee de fles wel kunnen beoordelen.
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Beste Meyke, Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Uiteraard vinden wij het ook belangrijk om te horen als een tester niet tevreden is. Mocht je nog verdere vragen, opmerkingen of klachten over het product hebben dan verwijs ik je naar bijgaande link. http://nl-nl.difrax.com/contactformulier.html. Ik wens je alvast een fijn weekend. Met vriendelijke groet, de redactie
 • Tuha Vong
  Ik heb de flessen ook getest, maar ik had alleen de optie om meerkeuze antwoorden te geven. Ik kon geen mening plaatsen. Met bovenstaande lof ben ik het overigens helemaal mee eens. Hoewel de smalle fles wel moeilijker te reinigen is met de hand dan de brede fles. Maar er zijn in mijn ogen ook nadelen, zoals lekkende flessen als je ze nat in elkaar zet. Ook lijken de "ventielen" (het rubbertje onderin de fles dat ervoor zorgt dat de fles niet vacuüm gezogen kan worden) niet uitwisselbaar. De kans op lekkage is dan groter. De fles kan ook lekken als je de melk te warm hebt gemaakt (bijvoorbeeld wanneer je alleen heet water kunt krijgen in een restaurant, of wanneer ze je fles veelste warm maken) en dan met de speen erop laat afkoelen. Maar over het algemeen als je daar rekening mee houdt gaat het allemaal goed en vind ik ze fijn in gebruik. Mijn kindje weigerde de fles, maar drinkt uit deze wel en dit is dus de enige fles die ik gebruik.
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Beste Tuha, Dank voor jouw mening en jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Uiteraard vinden wij het ook belangrijk om te horen als een tester niet helemaal tevreden is. Mocht je nog verdere vragen, opmerkingen of klachten over het product hebben dan verwijs ik je naar bijgaande link. http://nl-nl.difrax.com/contactformulier.html. Ik wens je alvast een fijn weekend. Met vriendelijke groet, de redactie
 • Eveline Van Kampen
  Ik was één van de gelukkigen die mocht testen en ik was één van de weinigen die totaal niet tevreden was. Gezien de meeste mensen erg positief waren ook in mijn persoonlijke omgeving, ben ik van mening dat mijn fles niet goed is geweest. Mijn fles bleef lekken wat ik ook probeerde. Ook Een medewerkster van het kinderdagverblijf (erg voorstander van de S fles) bleef dit probleem houden. Het minder goede van het onderzoek vond ik, was dat ik totaal mijn feedback nergens kwijt kon. Ik heb dagelijks genoteerd wat er goed en minder goed was, maar ik kon dit nergens doorgeven. Daarom is in het bovenstaande verslag ook geen ruimte voor de negatievere feedback.
  • Marijn Bongers
   Dit had ik ook! Wat we ook deden hij bleef maar lekken! Heel erg jammer want verder vond ik het een prettige fles. Door de lekkage zijn wij al snel weer terug gegaan naar de flessen die we daarvoor gebruikten.
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Beste Eveline, Dank voor jouw mening en jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Uiteraard vinden wij het ook belangrijk om te horen als een tester niet tevreden is. Mocht je nog verdere vragen, opmerkingen of klachten over het product hebben dan verwijs ik je naar bijgaande link. http://nl-nl.difrax.com/contactformulier.html. Ik wens je alvast een fijn weekend. Met vriendelijke groet, de redactie
 • Aileen Van Sinkel
  Ik mis ook die gegevens, aan alleen lof heb je weinig. Dan had eindresultaat minstens 9.5 moeten zijn. Ik mis dit trouwens in alle testresultaten. Een tegenreactie of iets anders dan lof lees je eigenlijk nooit, wat het allemaal ongelofwaardig maakt en/of gaat twijfelen aan testresultaten, nut van de test en oprechtheid.
 • Eens met de hierboven genoemde reacties. Waar zijn de negatieve reacties? Dit is gewoon een puur marketing praatje om de s-fles aan te prijzen. Zou niet moeten bij een testpanel.
 • Maaike Blonk
  Begrijp me niet verkeerd, ik heb de beide flessen van begin tot eind gebruikt en ik zou geen andere fles willen voor mijn kind, maar de recensies zoals hierboven vermeld, schetsen niet een compleet beeld van het testpanel. Ik ben namelijk erg benieuwd waarom de fles dan maar een 7.4 krijgt. Ik zou ook graag de meningen van mensen willen lezen waarom ze een laag cijfer geven aan de fles. Dan pas wordt er een goed beeld en goede testresultaten verteld. Hier heb ik namelijk geen ene piep aan....
  • Kirsten Huiszoon
   Helemaal mee eens, Maaike. Het relatief lage cijfer viel mij ook op, maar hier wordt geen verklaring voor gegeven.