De Stokke® Trailz™; Wandelwagen met de wauw! factor

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker als het gaat om een wandelwagen voor de kleine. Stokke bracht alle wensen samen in één kinderwagen: de Stokke® Trailz™. En daar zijn de testers uit hettestpanel.nl blij mee!

[image name=een format=160 align=right left=5 right=5]
De één gaat voor een praktische wagen, de ander voor stijlvol design. Maar een ruime mand voor de boodschappen en dat hij goed in de auto past, is ook belangrijk. En zo werd de Stokke® Trailz™, een innovatieve all-terrain kinderwagen, geboren. Robuust, makkelijk in gebruik en geschikt voor iedere wandeling, van het bos tot de supermarkt. Vijf gezinnen uit hettestpanel.nl onderwerpen de Stokke® Trailz™ aan een grondige test*. 

Van supermarkt tot boswandeling
Hettestpanel.nl maakt zich er niet gemakkelijk vanaf! De Stokke® Trailz™ is onder alle omstandigheden getest: voor een flinke wandeling in het bos, de boodschappen, bezoek aan vrienden en familie, een middagje shoppen en zelfs bij een etentje buiten de deur. Volgens de testers maakt de Stokke® Trailz™ zijn naam als all-terrain wagen meer dan waar.

Een 8,8 voor design! [image name=twee format=160 align=right left=5 right=5]
Natuurlijk wil het oog ook wat. Niet alleen een mooie wagen, maar vooral ook zicht op de kleine schat. De Stokke® Trailz™ biedt beide. Hettestpanel.nl geeft maar liefst een 8,8 voor design. De testers vinden het prettig dat hun kind wat hoger in de wagen ligt of zit. Dat maakt contact met je kind wel heel gemakkelijk. 

Een uitblinker [image name=vier format=160 align=left left=5 right=5]
En het gebruiksgemak? Ook hier blijkt de Stokke® Trailz™ een uitblinker. 80% van hettestpanel.nl vindt de Stokke® Trailz™ zeer prettig in gebruik, 20% prettig. Het inklappen is even wennen, maar gemakkelijk. De ruime, waterdichte boodschappenmand is ideaal en zelfs in een kleine auto past hij met gemak, aldus de testers. Hun enthousiasme vertaalt zich in de cijfers. Hettestpanel.nl geeft de Stokke® Trailz™ met reiswieg een 8 en de Stokke® Trailz™ Seat zelfs een 9,3!

De Stokke® Trailz™ bewijst zich in hettestpanel.nl als een wagen met net dat beetje meer. Meer gemak, meer contact met je kind en vooral meer stijl.
[image name=drie format=160 align=right left=5 right=5]

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Dina Girgis
  Zo'n kinderwagen is zeker een moeders wens, die zou ik graag willen voor mijn zoon van 10 maanden. Stokke is erg bekend met het goede kwaliteit en nieuwe trends. Ook houdt Stokke zich het meest bezig met de wensen van ouders en hun kind!
 • Dina Girgis
  Zo'n kinderwagen is zeker een moeders wens, die zou ik graag willen voor mijn zoon van 10 maanden. Stokke is erg bekend met het goede kwaliteit en nieuwe trends. Ook houdt Stokke zich het meest bezig met de wensen van ouders en hun kind!
 • Febe Hogendoorn
  Wat een mooie kinderwagen. Deze zou ik heel graag willen voor mijn zoontje van 5 maanden.
 • Magda Bolwijn
  Voor de vriendin van mijn dochter alleenstaande mama kan deze kinderwagen heel erg goed gebruiken! Heeft een tweedehandse gekocht.. en deze past helaas niet in de auto.
 • Betti Scheringa
  super op uit te testen met gastkindje en dochter, lijkt me super wagen
 • claudia tromp
  gaaf voor mijn dochter lijkt me een top kinderwagen ik zou die heel graag willen testen met haar
 • Truska Abdulla
  Hoe kan ik me ook aanmelden voor deze prachtige kinderwagen???
 • Marian Lukas
  Dat zou fijn zijn, heb er nu 1, past geen maxi cosi op, moeite om in de auto te doen, geen zwenkwiel... Kortom onhandig ding. Zo'n spijt dat ik hem heb gekocht. Mis veel wandelplezier met mijn kleine meid
 • Ria Damen
  wat zou dat een mooi cadeau zijn voor mijn zoon en schoondochter in Singapore, ze zijn zwanger van de tweede en mijn vierde kleinkind
 • Monique De Bondt
  die wil ik graag winnen
 • Katrijn Spruyt
  ik wil graag die mooie kinderwagen winnen
 • Claudia Doff
  Wat een prachtige kinderwagen en zo te lezen ook heel gebruiksvriendelijk!