De Difrax S-flesverwarmer zorgt altijd en overal voor melk op de juiste temperatuur. Geef je op voor de test!

Jonge ouders opgelet! Zit jij er ook vaak naast? Flesje te warm, flesje te koud. Test nu de Difrax S-flesverwarmer én S-fles. Zo zijn je flesjes altijd op de juiste temperatuur en door de vorm van de fles voorkom je boeren, spugen en darmkrampjes. We zoeken 100 enthousiaste vaders/moeders!

De naam verraadt het al, de Difrax S-fles heeft de vorm van een S. Het unieke anti-colic systeem voorkomt boeren, spugen en darmkrampjes. De Difrax S-flesverwarmer heeft een Red Dot design award gewonnen en verwarmt water/melk van binnenuit door middel van een speciaal warmte-element. Binnen 3 minuten is je melk of water daarom op de juiste temperatuur (37 graden). Ook moedermelk wordt dus veilig en snel verwarmd. Voilà, je kunt je kleintje direct voeden!

Voor dit testpanel ontvang je de S-fles én S-flesverwarmer, meld je dus snel aan!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Mandy Zonneveld
  Jes ik heb hem thuis . Super makkelijk . Alleen wat een beetje vervelend is dat je nu moeilijk je voeding kan roeren . Er bliojven nu wat klontje onderaan zitten . Verder is hij helemaal top.
 • Albert Hulshoff
  Wij testen hem op dit moment, 10 Philips flessen liggen werkloos in de kast, we kopen de grotere Difrax fles er ook nog bij zo goed bevalt het. 2 opmerkingen: Wanneer je de fles met heet water afspoelt, moet je goed en lang met koud water naspoelen anders is de temperatuur sensor van slag. De opening is vrij klein, kunstvoeding maken is wat lastiger op deze manier dan bij de Philips Avent flessen maar nog wel goed te doen met voedingstorentje.
 • Debbie Lobbezoo
  De flessenwarmer zouden wij enorm graag willen testen. We geven flesjes uit de difrax fles omdat onze zoon niet anders wilt, en omdat ik afkolf en altijd loop te sukkelen met warm water pannetje en dan opwarmen lijk mij dit echt een ideale product om in huis te hebben.
 • Alm Weijers
  Ik wil hem vraag testen werk op een kdv dus kan hem heel goed gebruiken en uittesten ben erg enthousiast
 • Lady Don
  Een maand geleden weer moeder geworden. Wat een gedoe zeg met het flesjes, te koud, te warm. Dan begin ik toch aan mijzelf te twijfelen of het goed genoeg is voor mijn zoon. Graag zou ik willen testen. zou erg fijn zijn. Ik heb er al over gehoord van andere moeders dus ik ben erg benieuwd!! Ik wil ook heelgraag review schrijven dus kom maar op.
 • Saskia Okker
  Regelmatig passen wij op onze kleinzoon. Mag je dan ook testen?
 • Claudia Doff
  Ik vind Difrax een ontzettend goed merk en test graag de flesverwarmer en het flesje voor mijn baby'tje. Ook vind ik het leuk om een review te schrijven!
 • Marleen Kramer
  Ik ben kraamverzorgster ik kan dus heel veel gebruik maken van de flesverwarmer. kraamzorgdepaddestoel.nl
 • Jeanine Van Bekkum
  Onze kleine knul is langzaam aan het overstappen van borst naar fles dus de difrax s-flesverwarmer zou perfect zijn voor ons!