Dove Pistache & Magnolia body oil: Dove is in the air

100 VIVA-lezeressen hebben de nieuwe body oil van Dove getest! Een hydraterende body-olie die binnen no time intrekt. ‘Pure verwennerij’, vindt 94%!

[image name=cijfer format=160 align=right left=5 right=5]Mooi hoor, die strandbenen, maar om je zongebruinde huid stevig en smooth te houden, moet je wel wat serieus  smeerwerk verrichten. Handig dus dat Dove nu met een nieuwe body oil komt. Maar liefst 97% van ons kritische testpanel is (zeer) tevreden met de Pistache & Magnolia body oil. 9 op de 10 vrouwen vinden de Dove body oil zelfs prettiger dan de body oils die zij normaal gebruiken.

Elke dag weer een verwenmoment
94% vindt dat de body oil snel intrekt en geen plakkerig laagje achterlaat. Bijna net zo veel vrouwen vinden dat de olie lekker ruikt. Ruim 9 op de 10 testpanelleden vinden dat het product hun huid een mooie glans geeft.Dit alles zorgt voor een verwenmoment voor een zachte, stralende huid. Elke dag weer. [image name=quotes format=160 align=right left=5 right=5] “Dove body oil geeft me het gevoel van luxe in mijn eigen badkamer”, vindt Maxime (24).

Like!
83% van het testpanel gaat Dove body oil nog een keer kopen en 90% zou Dove body oil aanbevelen bij vrienden, familie en/of collega’s. Tip van Monique (29): “Wanneer je last hebt van een droge huid is dit een perfecte olie om dit te verhelpen en je huid te laten stralen”. “Voorzichtig met doseren, maar heerlijk om te gebruiken”, voegt Annette (29) toe.
[image name=quote format=160 align=left left=5 right=5]
Stralende benen
De body oil van Dove aanbrengen is meer dan een beautyritueel. Het is een dagelijks verwenmoment waarvan je nog de hele dag nageniet. Laat maar lekker stralen, die benen!

Lees hier meer over Dove!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!