Dove Pistache & Magnolia body oil: pure verwennerij voor every body

100 Grazia-lezeressen hebben de nieuwe body oil van Dove getest. 'Pure verwennerij' vindt 99%! Een zachte, stralende huid die ook nog eens lekker ruikt naar pistache & magnolia.

[image name=cijfer format=160 align=right left=5 right=5]De nieuwe Dove body oil Pistache & Magnolia scoort klinkende cijfers en percentages. Maar liefst 97% van ons kritische testpanel is (zeer) tevreden met de body oil.

Trekt snel in, geen vette huid
Met Dove body oil pistache & magnolia profiteer je van de voordelen van een normale body-olie en dan zonder de nadelen, vinden de vrouwen die de olie hebben uitgeprobeerd. “Een superervaring!”, vindt Stephanie (26). “De olie trekt heel snel in zodat je je gelijk kan aankleden na het insmeren. De geur is ook heerlijk! Het ruikt echt als vakantie!” 9 op de 10 vrouwen vinden de Dove body oil zelfs prettiger dan de body oils die zij normaal gebruiken.[image name=quote format=160 align=right left=5 right=5]

Elke dag weer een verwenmoment
95% vindt dat de body oil snel intrekt en geen plakkerig laagje achterlaat. Bijna net zo veel vrouwen vinden dat de olie lekker ruikt. Ruim 9 op de 10 testpanelleden vinden dat het product hun huid een mooie glans geeft. Dit alles zorgt voor een verwenmoment voor een zachte, stralende huid. Elke dag weer. “Zeer makkelijk en toch een luxe gevoel”, vindt Patricia (33).
[image name=kopen format=160 align=left left=0 right=10]
Stralende benen

90% zou Dove body oil aanbevelen bij vrienden, familie en/of collega’s. Tip van Lisa: “Als je twijfelt, probeer het een keer uit! Als je het eenmaal gebruikt is het veel fijner dan een bodylotion en wil je niet meer terug.” De body oil van Dove aanbrengen is meer dan een dagelijks beautyritueel. Het is een verwenmoment waarvan je nog de hele dag nageniet!

Lees hier meer over Dove!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!