Dove Pistache & Magnolia body oil: 'Pure verwennerij!'

100 Flair-lezeressen hebben de nieuwe body oil van Dove getest. Een hoog verwengehalte, vindt 97%. Wie wil er nu geen zachte en gevoede huid?

[image name=cijfer format=160 align=right left=5 right=5]
De nieuwe Dove Pistache & Magnolia body oil scoort veel likes. Maar liefst 97% van ons kritische testpanel is (zeer) tevreden met het product. “Als ik de geur ruik, krijg ik zin om in een mooi zomers jurkje, witte wijntjes te drinken met vriendinnen op het terras”, dagdroomt Rienie (33).

Trekt snel in, geen vette huid
De body oil van Dove biedt alle voordelen van een normale body-olie, zonder de nadelen, vinden de vrouwen die de olie hebben uitgeprobeerd. “Het is een heel fijn product”, vindt Lois (33). “Het is heel zuinig, heeft een heerlijke geur en de verpakking is super mooi.” [image name=quote format=160 align=right left=5 right=5]9 op de 10 vrouwen vinden de Dove body oil zelfs prettiger dan de body oils die zij normaal gebruiken.

Elke dag weer een verwenmoment
97% vindt dat de body oil snel intrekt en geen plakkerig laagje achterlaat. Nog meer vrouwen vinden dat de olie lekker ruikt. Bijna 9 op de 10 Flair-lezeressen vinden dat het product hun huid een mooie glans geeft. Dit alles zorgt voor een verwenmoment voor een zachte, stralende huid. Elke dag weer. “Verwennerij en makkelijk doordat het snel intrekt”, concludeert Anneke (23).
[image name=kopen format=160 align=left left=5 right=5]
Glanzende benen
90% zou Dove body oil aanbevelen bij vrienden, familie en/of collega’s. Want de body oil van Dove aanbrengen is meer dan een dagelijks beautyritueel. Het is een verwenmoment waarvan je nog de hele dag nageniet.

Lees hier meer over Dove!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!