Dove Pistache & Magnolia bodylotion legt je huid in de watten

De nieuwste Dove Pistache & Magnolia bodylotion is pure verwennerij voor je huid, belooft Dove. Ons testpanel wilde dat graag aan den lijve ondervinden. En? De bodylotion krijgt een 7,9!

Net onder de douche vandaan, jezelf lekker afdrogen met de zachtste handdoek die je maar kunt vinden, en toch voelt je huid schraal aan. Droge, ruwe plekjes, een trekkerig gevoel. De vrouwen van ons testpanel kennen dit gevoel maar al te goed. De meesten van hen geven aan een droge tot zeer droge huid te hebben. Daar valt bijna niet tegenop te smeren. Of wél?

Eindoordeel: 7,9
De nieuwste Dove Pistache & Magnolia bodylotion doorstaat de test met glans. Bij 93% van de Flair-lezeressen is de nieuwste bodylotion van Dove, met pistache en magnolia, (zeer) goed bevallen. Het product krijgt een 7,9!

Fluweelzachte huid
Dat door de bodylotion de huid zacht aanvoelt, is voor een derde van de testpanelleden het fijnst aan Dove Pistache & Magnolia bodylotion. Van de vrouwen voor wie dit de belangrijkste eigenschap van bodylotion is, vinden bijna 6 op de 10 dat Dove Pistache & Magnolia bodylotion de huid ook echt verzacht. “Dove Pistache & Magnolia bodylotion geeft mij het gevoel dat ik mijn huid goed verzorg en dat deze de hele dag heerlijk ruikt en zacht aanvoelt. Super!”, zegt Dewy (25).

Voedend en verwennend
Dove Pistache & Magnolia bodylotion voedt diep en verzacht de huid dankzij een rijke mix van voedende crème met pistache. Door de heerlijke geur van magnolia leef je weer op. Dit zorgt ervoor dat 59% van de vrouwen de bodylotion met pistache en magnolia nóg prettiger vindt dan hun huidige favoriete lotion. “Mijn huid is beter gehydrateerd en ik ruik lang lekker”, oordeelt Paulien (34).

7 op de 10 vrouwen is van plan om Dove Pistache & Magnolia bodylotion binnenkort te kopen. Mocht jij de bodylotion ook willen proberen, dan kun je daar maar beter snel bij zijn.

Meer weten? Ga naar de website van Dove.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!