Dove Pistache & Magnolia bodylotion verzacht en verwent

Net onder de douche vandaan, jezelf lekker afdrogen met de zachtste handdoek die je maar kunt vinden, en toch voelt je huid schraal aan. Droge, ruwe plekjes, een trekkerig gevoel. De vrouwen van ons testpanel kennen dit gevoel maar al te goed. De meesten van hen geven aan een droge tot zeer droge huid te hebben. Daar valt bijna niet tegenop te smeren. Of wél?

Eindoordeel: 7,9
De nieuwste Dove Pistache & Magnolia bodylotion doorstaat de test met glans. Bij 89% van de VIVA-lezeressen is de nieuwste bodylotion van Dove, met pistache en magnolia, (zeer) goed bevallen. De bodylotion krijgt van hen een 7,9!

Fluweelzachte huid
Dat door de bodylotion de huid zacht aanvoelt, is voor een derde van de testpanelleden het fijnst aan Dove Pistache & Magnolia bodylotion. Van de vrouwen voor wie dit de belangrijkste eigenschap van bodylotion is, vinden bijna 6 op de 10 dat Dove Pistache & Magnolia bodylotion de huid ook echt verzacht. “Dove Pistache & Magnolia bodylotion geeft mij het gevoel dat mijn huid zachter en minder droog wordt”, zegt Arianne (38).

Voedend en verwennend
Dove Pistache & Magnolia bodylotion voedt diep en verzacht de huid dankzij een rijke mix van voedende crème met pistache. Door de heerlijk geur van magnolia leef je weer op. Dit zorgt ervoor dat 54% van de vrouwen de bodylotion met pistache en magnolia nóg prettiger vindt dan hun huidige favoriete lotion. “Door mijn zachte huid en de heerlijke geur heb ik het gevoel dat ik de hele dag straal!”, oordeelt Monique (26).

7 op de 10 vrouwen is van plan om Dove Pistache & Magnolia bodylotion binnenkort te kopen. Mocht jij de bodylotion ook willen proberen, dan kun je daar maar beter snel bij zijn.

Meer weten? Ga naar de website van Dove.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!