Dr. Hauschka weet wat de huid echt nodig heeft

Ons testpanel heeft de producten van Dr. Hauschka Cosmetics getest. Maar liefst 94%, van de testers* die de producten dagelijks gebruikt hebben, waren (zeer) tevreden. Eindelijk cosmetica die de huid niet alleen verwent maar ook echt ondersteunt.

98% van de testers vindt het belangrijk dat in cosmetica geen synthetische toevoegingen zijn verwerkt. De producten van Dr. Hauschka Cosmetics zijn 100% natuurzuiver. En dat heeft effect, ervaren de vrouwen. “Een luxe gevoel (geur, substantie) en een fijne zachte huid met minder oneffenheden”, oordeelt Saskia (37).

Onze huid redt zichzelf
Bij een droge huid of ander ongemak willen we haar graag lekker ‘verwennen’ door er een dikke laag crème op te smeren, in de hoop dat deze wonderen verricht. We vergeten dat onze huid heel goed in staat is om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Een intelligente crème die haar hierin ondersteunt, is genoeg. Dit is de filosofie achter de reinigingscrème, herstellende nachtconditioner en lichte rozencrème van Dr. Hauschka.

Reinigingscrème verfrist
87% van de testers is het erover eens dat hun huid zeer prettig aanvoelt na het gebruik van de Reinigingscrème. “Na gebruik voelt de huid fijn en verfrist aan”, zegt Aileen (41), “en niet strak.”

Herstellende Nacht Conditioner voedt
Bijna 4 op de 5 vrouwen geeft aan dat de Herstellende Nacht Conditioner zo goed is bevallen dat hun huidige nachtcrème heeft afgedaan. “Superfijn en onvoorstelbaar voedend”, zegt Jane (39).

Rozencrème Light is precies goed
En ook de Rozencrème Light is een topper. “‘Prettig en niet vet maar wel hydraterend”, zo vat Marianne (51) haar bevindingen samen. En dan de geur. 89% van de testers vindt deze zeer aangenaam.
[image name=brand format=160 align=right left=5 right=5]

Meer dan alleen cosmetica: ’t is een ritueel
Janet (53) geeft aan dat ze het aanbrengen van de Reinigingscrème lastig vond. En inderdaad, dat moet je met aandacht doen. Dr. Hauschka Cosmetica nodigt vrouwen uit om voor het verzorgingsritueel de tijd te nemen. Een ritueel van reinigen, versterken en verzorgen. Een heilige drie-eenheid, zou je kunnen zeggen. Maar dan is je huid ook echt weer helemaal in balans.

Wil jij ook de producten van Dr. Hauschka gebruiken? Je koopt ze hier!

*Getest door 46 testers

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • henny loo
  Wil het wel proberen heb een zeer gevoelige huid
 • Bianca Geelen
  Ik zou hetgraag willen proberen mits het geen mega duur product is
 • Wilma Polstra
  Ik wil het zeker gaan proberen voor een redelijke prijs.
 • Agnes vd Haak
  Hauschka lijkt me een mooi merk met heel goede zuivere producten; ik ga toch eens een van hun producten proberen.
  • Tenay Cadirci
   Heb heel veel producten geprobeerd voor mijn huis dit lijkt mij ook een uitdaging!