Dr. van der Hoog Age Revitalizer, test deze nieuwe anti-aging lijn!

Naarmate je ouder wordt, zijn vaak de eerste rimpels en tekenen van huidverslapping zichtbaar. De dichtheid van het collageen en de elastine die je huid veerkrachtig houden, worden minder. Het vermogen van je huid om vocht vast te houden neemt af en ook externe factoren, zoals uv-stralen, zorgen ervoor dat de conditie van je huid op termijn achteruit gaat. Dr. van der Hoog ontwikkelde speciaal voor deze huidproblemen een nieuwe anti-aging lijn, Age Revitalizer, die de vier tekenen van huidveroudering aanpakt: 1) uitdroging 2) rimpels 3) hyperpigmentatie en 4) onregelmatige huidstructuur. De Age Revitalizer lijn bestaat uit een dagcrème, 2in1 serum + crème, oogcrème en nachtcrème. We mogen 115 testers blij maken met een testpakket.

Wil jij jouw ervaringen over deze lijn met ons delen? Meld je dan nu aan!

Hoe gaat dit testpanel in z'n werk?
- 
Wij zoeken 115 testers voor dit testpanel.
- Begin week 40 hoor je of je bent geselecteerd.
- Als je bent geselecteerd ontvang je de 4 producten in week 40 en gaat de testperiode van 2 weken direct van start
- Eind week 41 ontvang je een vragenlijst om je mening te delen. Hebben wij een ingevulde vragenlijst van jou ontvangen, dan mag je de producten houden!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Gebruik de Dr. van De Hoog producten nog steeds. Bevallen prima. Voelen goed aan . Benieuwd wanneer de vragenlijst komt.
 • Conny Zelissen
  Ik heb ook mogen testen van dr van der hooh revitalizer ik vind het echt een heel goed product ik ben 55 jaar en ik vind dat ik een stuk minder rimpels heb en de meeste mensen zeggen allemaal Wat zie je er goed uit dankje wel dat ik mag meedoen ik vind me zelf weer dat ik weer mee tel In deze wereld het doet me echt goed dankjewel conny
 • Ik heb de dr. van der Hoog age revitalizer gisteren ontvangen en ben er gisteravond gelijk mee begonnen. De nachtcrème is super trekt goed in. Vanmorgen de andere crème's gebruikt en ik moet zeggen het voelt goed.
 • Karla Duijzer
  Wil dit zelf wel eens uit proberen
 • Mattie Op T Broek
  Ik ben benieuwd