Ergorapido is je beste vriend

Uit de lovende reacties van ons testpanel is op te maken dat Ergorapido, de nieuwste steelstofzuiger van Electrolux, meer is dan zomaar een hulp in de huishouding. “Ik wist niet dat ik zo blij met een stofzuiger kon zijn.”

Wie een aardig woordje Italiaans spreekt en Latijn in zijn vakkenpakket had, kan uit de naam van de nieuwe stofzuiger opmaken dat hij ideaal is voor ‘even snel tussendoor’-klusjes, dat hij je huis razendsnel schoonmaakt en dat dit je weinig moeite kost, omdat hij zo handzaam en wendbaar is – en snoerloos. Tegen wie deze twee talen niet tot in perfectie beheerst, zeggen we alleen maar: probeer hem eens, net als ons testpanel. Deze testers vielen van de ene in de andere verbazing.

Makkelijk te bedienen en op te bergen
De testpanelleden zijn unaniem positief over de zuigprestaties van Ergorapido. Ze zijn het er ook over eens dat snoerloos stofzuigen een uitkomst is. Twee keer een 100%-score voor de 2-in-1-stofzuiger, die ook een afneembare kruimeldief bevat. “Hij komt goed in de hoekjes en de randjes en is makkelijk te bedienen en op te bergen”, vindt Gerda (60). “En hij ziet er ook nog eens mooi uit, dus hij staat bij mij niet in de kast.” Ergorapido is de ideale aanvulling op de ‘klassieke’ stofzuiger voor eerste hulp bij ongelukjes. “Ik pak ’m veel sneller dan de gewone stofzuiger”, zegt Thea (51).

Anti-stof, anti-kattenharen en anti-modderschoenen
De nieuwste steelstofzuiger van Electrolux heeft een enorme zuigkracht. Ideaal voor wie huisdieren of andere smeerpoetsen in huis heeft, een stofallergie heeft of ‘gewoon’ een kraakhelder huis wil. “Ik heb kinderen die gerust doorlopen met modderschoenen en onze kat gooide pas nog een plant om”, vertelt Lina (44). “De moddersporen heb ik even met de steelstofzuiger weggewerkt. Een minuutje werk. En de aarde zoog ik weg met de kruimeldief, omdat ik er met de steel niet bij kwam.”

Nooit meer hagelslag op de vloer
De stofzuiger is ook een aanwinst voor gezinnen met kleine kinderen, vindt Dorien (33). “Ik wist niet dat ik zo blij met een stofzuiger kon zijn.”

Overtuigd? En zou jij ook wel een Ergorapido willen? Speciaal voor bezoekers van hettestpanel.nl heeft Electrolux een cash-back actie waarmee je Ergorapido met een korting, oplopend tot €30,- , kunt kopen. Na het opsturen van de voucher krijg je het kortingsbedrag teruggestort op je rekening.

Download hier de kortingsvoucher en lees de voorwaarden.

De voucher is geldig van 1 mei 2014 t/m 31 juli 2014 en kun je inwisselen bij onderstaande retailers. 
BCC
Bol.com
Coolblue
Create2fit
Eltronos
EP
Expert
Harense Smid
It's
Mikro
Kijkshop
MediaMarkt
Obbink
Plenty Parts
Redcoon
Scheer&Foppen
Wehkamp

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Carola Koops
  Heb 2 katten met een hele dikke vacht en die verliezen veel haar tis altijd zo'n gehannes die stofzuiger te pakken. Dan is dit toch een ideale uitvinding, wil hem graag testen
 • Maria Anne Cecile Zegers
  Mijn vloer lijkt net alsof ik een groot tapijt heb, maar dit tapijt is niet echt een tapijt, maar hondenhaar van slechts 1 hond! Een steelstofzuiger lijkt mij veel handiger dan een 'gewone' stofzuiger en ik wil deze steelstofzuiger erg graag testen.
 • gerda betgen
  zo handig dezen stofzuiger wil hem heel graag testen
 • Ronald Huizenga
  hij zou voor mij heel handig zijn aangezien ik een dochter heb van 2 die nog wel eens wat laat slingeren
 • Gerda Lavooi
  Zou zo handig zijn deze stofzuiger. hoef ik niet meer de grote de trap op te sjouwen.
 • Hannie Van Erven
  ik zou hem zo graag uit willen testen kan hem heel erg goed gebruiken
 • Tamara M Tensen
  heb twee boeven van kinderen een hond en twee katten druk leven dus wil hem graag testen
 • Jannie Van Veelen
  ik heb een lieve hond KOOS,dus veeeeeeel haren,ik wil hem wel uittesten
 • Appie Kuypers Bos
  ik denk dat hij heel goed zal stofzuigenen ik zou hem heel goed kunnen gebruiken
 • thea canjels
  Ik ben zo blij met de ergorapido, hij staat boven op de voorkamer, zodat ik altijd even kan stofzuigen boven, ik neem de kruimeldief er af en stofzuig de trap naar beneden. Daarna maak ik de kruimeldief schoon en kan hij weer naar boven, IDEAAL.
  • gerda betgen
   ik wil hem graag tasten