Etos Phyto Lifting day cream is een goed bewaard geheim

Als de huid ouder wordt, heeft hij meer verzorging en bescherming nodig. Etos heeft hiervoor de Phyto Lifting day cream ontwikkelt. Ons testpanel geeft hem crème gemiddeld een 7,7.

95 vrouwen tussen de 40 en 60 jaar oud hebben drie weken lang hun gezicht verzorgd met Etos Phyto Lifting day cream. Ze weten dat een anti-aging product noodzakelijk is voor een huid die gladder en steviger aanvoelt, en kwamen niet bedrogen uit.

Huid ziet er beter uit
8 op de 10 vrouwen vindt dat de crème hun huid er beter laat uitzien. 9 op de 10 ervaren dat hij hun huid intensief hydrateert. En de crème trekt snel in, vinden ze. Mariëlle (46) bijvoorbeeld: “Ik vind het een fijne crème die prettig aanvoelt en snel intrekt. Mijn huid ziet er beter uit!”

De nieuwe Phyto Lifting-lijn van Etos is een ‘skin secret’ speciaal voor de 40+ huid, die behoefte heeft aan extra versteviging en hydratatie. 84% van de vrouwen is hier wel nieuwsgierig naar, sinds ze de dagcrème hebben getest. De prijs-kwaliteitverhouding van de dagcrème (€6,99 voor 50 ml) is goed, vindt 93%. http://media.hettestpanel.nl/m/y8xxcjlud89c.png

Klaar voor de zomer
7 op de 10 vrouwen zouden hun huidige dagcrème vervangen door Etos Phyto day cream. “Mijn huid voelt door de crème soepel en gehydrateerd aan”, zegt Linda (57). “Daarnaast beschermt hij mijn gezicht tijdens een dagje strand dankzij de SPF!” Leeftijdsgenoot Ank vindt het een ‘fijne lichte smeerbare crème die snel intrekt en ook nog lekker ruikt’. Ze heeft één verbeterpuntje: “In een potje is zo’n crème misschien minder hygiënisch, een pompje zou beter zijn.”

Interesse in Etos Phyto day cream, ga naar de Etos website!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Corina Vandebeek
    Jammer, viel buiten de boot had het graag getest
  • Rianne Smarius
    Deze crème getest en het is een aanrader. Een super fijne zijdezachte crème.
  • Dinie Dalsem
    Kan ik deze produkt ook testen? Dinie