Gezocht: (aanstaande) moeders met interesse in online boodschappen

Hoe bekend ben jij met ah.nl? Wij zoeken een aantal (aanstaande) moeders die voor Albert Heijn online gratis hun boodschappen willen bestellen en laten bezorgen om vervolgens hun mening hierover te geven.

In een poll uitgevoerd op oudersvannu.nl geeft 55% aan nog niet eerder online boodschappen gedaan te hebben. En dat terwijl gemak, snelheid, het niet hoeven tillen van boodschappen en het kunnen uitbesteden van deze huishoudelijke taak, juist genoemde redenen zijn om wel online je boodschappen te doen.

We zoeken zowel (aanstaande) moeders die nog nooit, dan wel eens eerder haar boodschappen online bij AH.nl heeft gedaan. Dus ben jij een aanstaande moeder of moeder van jonge kinderen en wil jij testen hoe het doen van boodschappen online jou bevalt en laat jij graag je mening hierover achter?

Let op: De periode om de bestelling te plaatsen en te laten afleveren is kort en vindt plaats vanaf 28 mei tot 1 juni. Geef je zodoende alleen op als jij deze periode hiervoor in de gelegenheid bent. Als je geselecteerd bent, ontvang je de verdere details.

Klik op Doe Mee, beantwoord een paar vragen en je hoort binnenkort of jij ah.nl mag gaan testen.
Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Linda
  De vragenlijst om mijn mening te geven over de AH online bestelwijze kan ik nergens vinden....
 • Cynthia
  Geselecteerd! Gisterenavond meteen besteld en zojuist geleverd gekregen. Alleen de kortingscode voor gratis verzending werkte niet.
  • Marjo
   had ik ook even gebeld met de klantenservice en werd gelijk verekend
 • Janneke
  Super gaaf dat ik mag testen!!
 • Wendy
  ohh wat zou ik het leuk vinden om dit te mogen testen!