Heat Glare 2000 terrasverwarmer: doe mee aan de test!

Het liefst zitten wij het hele jaar buiten. Maar helaas laat de temperatuur dit niet altijd toe. Om toch optimaal van het buitenleven te kunnen genieten, zijn de terrasverwarmers van Grandhall een ideale oplossing. 

Grandhall

Dit seizoen brengt Grandhall een nieuwe terrasverwarmer op de markt: de Heat Glare 2000 Watt met afstandsbediening. Deze infrarood terrasverwarmer werkt effectief en kan prima in de open lucht gebruikt worden. De stralers zijn uitgerust met een speciale LOW Glare Coated lamp waardoor er tot 80% minder rood licht en geen UV straling vrij komt.

De Heat Glare 2000 is IP65 getest. Dit houdt in dat de terrasverwarmer bestand is tegen regen en spatwater
De Heat Glare 2000 heeft een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je de gewenste warmte instellen in drie warmtestanden. De Heat Glare 2000 wordt compleet geleverd met ophangbeugel, pluggen, schroeven en gebruiksaanwijzing. 

Testen
Wil jij jouw mening geven over de Heat Glare terrasverwarmer?
Meld je dan nu aan en wie weet zit jij er straks warmpjes bij!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Marij Hutschemaekers
  Ik zou graag die terrasverwarming willen testen, aangezien wij op een boerderij wonen en alles open is koelt het heel snel af op een zomeravond.
 • Roos Meijers
  Wil die terrasverwarming graag uit testen op balkon, of die daar ook goed zijn werking doet.
 • Thea Vos
  die terrasverwarming zou ik graag willen winnen
 • Clancy Versmissen
  Net vorig jaar een overkapping gemaakt en nog aan het denken of een terrasverwarming iets is. Dus zou mooi zijn om te testen. Lijkt me ideaal met kindjes die feel buiten spelen en willen dar je in de buurt bent
 • Clancy Versmissen
  Net vorig jaar een overkapping gemaakt en nog aan het denken of een terrasverwarming iets is. Dus zou mooi zijn om te testen
 • Marcel Fonville
  De terras verwarming zou ik graag willen testen. Zeker op een dag als vandaag met zo´n lekker zonnetje, onder het dak van de veranda (is t toch nog frisjes met zo'n briesje. Een terrasverwarmer is dan net dat beetje extra! Kies mij uit alstublieft!
 • Agnes Penninks - van Hoek
  Waarom wordt ik iedere keer uitgeloot als ik mij op geef voor een test panel. Er zitten zo vaak dingen bij die ik eens wil testen, maar nooit zit ik erbij. Mijn vraag is hoe kan dit??? Die terrasverwarming zou ik dol graag eens willen testen aangezien mijn man ziek is en wij niet op vakantie kunnen, en hij graag buiten zit en het te koud is voor hem zou dit voor hem een ideale oplossing zijn ben benieuwd of we er nu eindelijk eens iets kunnen testen.