Heb je wel eens het gevoel dat je huid niet doet wat jij wilt? Test Dr. Hauschka!

Ontdek dan wat de huidverzorgingsproducten van Dr. Hauschka voor je kunnen betekenen. Deze zijn 100% natuurzuiver en in alle opzichten eerlijk: biologisch, dierproefvrij en veelal afkomstig van Fair Trade-projecten.

Al meer dan 45 jaar gaat Dr. Hauschka uit van het gegeven dat je huid het vermogen heeft zichzelf te verzorgen en te herstellen. De huidverzorging van Dr. Hauschka neemt deze taak niet over, maar helpt je huid weer haar gezonde evenwicht terug te krijgen.

Wil jij een gezichtsverzorgingsset, bestaande uit een reinigingscrème, herstellende nacht conditioner en rozencrème, testen? Meld je dan nu aan!

Reinigingscrème
Reinigingscrème zorgt ervoor dat de huid schoon en fris aanvoelt. De romige basis van amandelen verstoord de natuurlijke hydrolipidenlaag van je huid niet. De samenstelling van goudsbloem, St. Janskruid, wondklaver en amandelolie vitaliseert en reinigt de huid op zachte wijze. Daarnaast worden de poriën verfijnt.

Herstellende Nacht Conditioner
De herstellende Nacht Conditioner is de ideale vetvrije nachtverzorging voor ieder huidbeeld. Hij laat je huid ademen. Toverhazelaar, madonnalelie en zilver bevorderen de regeneratie en de stofwisseling van je huid gedurende de nacht en herstellen ieder huidbeeld.

Rozencreme Light
Rozencrème Light beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en geeft de huid een verfijnde, egale teint. Deze crème is de ideale dagverzorging voor de droge, vochtarme, gevoelige en geïrriteerde huid. De samenstelling versterkt de huid en geeft haar nieuwe energie, stabiliseren het natuurlijke ritme van de huid en houdt het vochtgehalte op pijl.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Jeanna Ponomareva
  Ik ben niet zo blij met Reinigingscrème, mijn huid voelt vet na gebruik.
 • Angelie Meijs
  Vanavond beginnen met Dr.Hauschka te testen! Ben heel benieuwd naar het resultaat.
 • Sharel Nunoo
  ik heb heel veel pukkeltjes wat best wel storend is wat kan ik daar het best tegen doen?
 • Diana Lips
  Zou het graag willen testen
 • gerda betgen
  wil graag testen
 • Leuk om ook eens mee te doen
 • Ans Derksen
  LEUK
 • Ria De Vries
  Mijn voorhoofd geeft veel problemen. Allemaal schilfertjes. Wil dat graag veranderen. Maar hoe?
  • Mevr M C Dijckmeester
   Beste Ria Ik heb je reactie gelezen. Heb je soms een droge of vette huid? Als je het kunt veroorloven dan zou ik naar een goede schoonheidspecialiste gaan ( b.v. Yves Rocher die zit in sommige grote plaatsen of een andere goede schoonheidsspecialiste. Wat je ook kunt doen naar een goede Parfurmeriezaak zoals Douglas die hebben ook een eigen merk je kunt aan de dames daar vragen wat een goed produkt is om de schilferjes weg te krijgen. Heel misschien maar dit kun je beter aan Douglas (parfurmeriewinkel) vragen een milde scrubcreme. Heel veel sucses Marijke
 • Stefanie Steef
  Test Dr. Hauschka: MAG IK EINDELIJK EEN KEER TESTEN...? :)
 • Marianne Roseboom
  Mijn haar is in de loop der jaren steeds drogeren doffer geworden, graag geef ik op om weer prettig haar te hebben. met vriendelijk groet Marianne